Folyamatos, stabil bevétel a Facebookról? 

Lehetséges, ha elsajátítod azt a Facebook marketing tudást, amelyre kisvállalkozóként szükséged van!

Fedezd fel a Facebook Marketingben rejlő lehetőségeket ezen az egyedülálló online tanfolyamon!

megoldás

facebook marketing tanfolyam

Facebook marketing  = az a fegyver, ami nem hiányozhat az eszköztáradból, ha nyertesen akarsz kikerülni a vevőkért folytatott harcból!

Minden, amit kisvállalkozóként tudnod kell a Facebookról. Gyakorlatias, lényegre törő tananyag sok-sok példával, hogy mindent tökéletesen megérts, és alkalmazni tudj saját vállalkozásodban.

Életre szóló befektetés örök eléréssel, folyamatos frissítéssel!

 • Ha nem csak a lájkokban akarsz gyönyörködni, hanem valóban pénzt akarsz keresni a Facebookon,
 • Ha az értékesítési rendszered sziklaszilárd elemévé akarod tenni a közösségi oldalt,
 • Ha magabiztosan szeretnéd használni a Facebookot, legyen szó a beállításokról, ütős Facebook kommunikációról vagy a hatékony hirdetésekről,
 • Ha szeretnél minden egyes befektetett forintot megsokszorozni,
 • Kisvállalkozó vagy, aki saját vállalkozása marketingjével foglalkozik,
 • És nem riadsz vissza attól, hogy magadévá tedd a hasznos tudást,

akkor ez a tanfolyam neked szól! 

.

A közösségi oldalakon bármennyi időt el lehet pazarolni, ezt jól tudjuk. Mások csak hadd osszanak meg cicás képeket és cuki videókat! De Te időpocsékolás helyett inkább használd vevő- és pénzszerzésre a Facebookot!

 

Nézd csak meg, mi minden van az online tanfolyam anyagában, ami hozzájárul majd a sikeredhez:.

 Szemléletmód

social-media-862133_960_720

 • Vállalkozóként jelen lenni a Facebookon: ez teljesen mást jelent, mint amikor magánemberként vagy jelen a közösségi oldalon. Mire figyelj, hogyan kommunikálj, és melyek azok a vevőgyilkos tevékenységek, amit mindenképpen kerülj el?
 • Megmutatjuk, melyek azok a téveszmék, amelyeket sok “guru” tanít, de csak egyvalamit érsz el vele: hogy az érdeklődők fejvesztve meneküljenek
 • Ne cél nélkül használd a Facebookot, hanem tedd az értékesítési rendszered szilárd elemévé!

.

Facebook oldal

facebook-76531_960_720

 • Megtanulod, hogy mi mindent kell beállítani az oldaladon és hogyan, melyek azok a funkciók, amelyek el vannak rejtve, viszont annál fontosabbak,
 • Megtudod, mit és hogyan érdemes posztolnod, hogy valóban pénzt keress vele. Lehet, hogy a sok lájk jól mutat, de a számlákat biztosan nem lehet kifizetni vele! Ismerd meg a posztok mögött a láthatatlan mechanizmust, ami vevőket hoz neked!
 • Ötletek, hogy soha ne kelljen a tollat (billentyűzetet) rágnod: “Miről írjak ma?”
 • Mi az, ami működik az oldalakon és mi az, ami nem? Általánosan elterjedt tévhitek, amelyeket napi szinten cáfol meg az élet!
 • Poszt formátumok (képek, gifek, videó…), reakciógombok és a #hashtag-ek használata, különféle emoticonok használata
 • Tanuld meg helyesen értelmezni a Facebook statisztikákat (insights)!

.

Facebook csoportok

social-media-550778_960_720

 • Hogyan használd üzleti célokra a Facebook csoportot, ezt a verhetetlen és ingyenes marketingeszközt?
 • Hogyan szerezz érdeklődőket és vevőket, hogyan építs elkötelezett követőtábort, és hogyan használd piackutatásra a csoportokat?
 • Ismerd meg a Facebook csoportok legújabb funkcióit és a Marketplace-t!

.

Facebook hirdetés hatékonyan

advertising_facebook_preview_ads

 • Facebook hirdetés technikák: hogyan készíts kampányt, mit és hogyan állíts be a hirdetéseknél, mire figyelj oda, melyek azok a funkciók, amelyeket a Facebook jól elrejt előled, pedig a siker múlik a helyes beállításon,
 • Megmutatjuk, hogyan reklámozd a honlapodat, Facebook oldaladat , hogyan válaszd ki a megfelelő hirdetéstípust!
 • Remarketing és retargeting hirdetések készítése részletesen
 • Megnézzük, mit tudhatsz meg a hirdetési statisztikákból
 • Sok-sok példát láthatsz, hiszen ezekből lehet a legjobban tanulni

.

További fontos információk

social-media-763731_960_720

 • Ügyfélkezelés, konfliktus-megoldás, trollok hada – hogyan küzdj meg ezekkel a közösségi médiában?
 • Hogyan használd a Facebookot keresőoptimalizálásra (SEO)?
 • Technikák: hogyan kösd össze a Facebookot az értékesítési rendszered többi elemével 
 • Amit a Facebook eseményekről tudni kell
 • Design: Hogyan készíts látványos borítókat, illusztrációkat a posztjaidhoz, egyéb grafikai elemek készítése
 • Új funkciók a Facebookon
 • Linkek paraméterezése, ennek szerepe a Facebookon
 • Page Plugin készítése
 • Közösségi média menedzsment módszerek 
 • Hogyan szervezd ki a Facebook marketinget, mire figyelj oda, ha erre kerül a sor?
 • Élő videók
 • Facebook Messenger

.

Mit mondanak, akik elvégezték a tanfolyamot?

Nyertem, hogy tőled tanulhattam

Köszönöm Kati! Nem ez az első tanfolyamod, amin részt veszek, és megint gatyába ráztad, amit eddig is tudtam, plusz hozzátettél bőven. Megspóroltál nekem egy csomó időt és energiát. A szemléletmódról és a megmutatott extra eszközökről nem is beszélek. Megint nyertem, hogy tőled tanulhattam!

Hegyesi-Kovács Katalin, író, jobb agyféltekés kreatív írás tréner, http://talentummobile.hu/

Mindenkinek szívből ajánlom

Végre egy rendkívül összeszedett anyag! Könnyen érthető és emészthető tanfolyam. Rengeteget tanultunk belőle, amit azonnal alkalmaztunk is a gyakorlatban. Mindenkinek szívből ajánlom, kivéve a konkurenciát! Amióta a tanfolyamon tanultak szerint használjuk a Facebookot, láthatóan sokkal hatékonyabb, dinamikusan nőtt a rajongószám és az elérés relatív kevesebb befektetéssel.

Nagy Kata, parfümtanácsadó, Parfüm Éden Online Parfüméria, www.parfumeden.hu

Értéket teremtesz, értéket adsz

Mind a Facebook marketing tanfolyam, amit megvásároltam, mind a blogodon, fb helyeken általad megosztott információk nagyon hasznosak számomra! Értéket teremtesz, értéket adsz – számomra pont azt és pont akkor ahogy most szükségem van rá -, úgyhogy NAGYON KÖSZÖNÖM!

Simon Erika, női vállalkozás fejlesztő mentor, www.noivallalkozok.hu

 

Kinek szól ez a tanfolyam?

Elsősorban kisvállalkozóknak, akik saját maguk foglalkoznak a vállalkozásuk marketingjével. Olyan gondolkodó embereknek, akik  használható tudásra vágynak, akik valódi üzleti sikereket, kézzelfogható hasznot szeretnének elérni. De akkor is érdemes elsajátítanod ezt a tudást, ha másra bízod a Facebook oldalad kezelését vagy a reklámozást, hiszen csak így fogod érteni, hogy mi is történik pontosan.

Kitől fogsz tanulni?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia.hu online marketing tanácsadója, a gondolkodó kisvállalkozók marketingese. A MarketingMánia 2013 óta foglalkozik Facebook marketinggel. Több tanfolyamot, tudásanyagot készítettünk Facebook témában, és Facebook oldal kezelés szolgáltatást is nyújtunk. Több, mint 20.000 Facebook poszt megírásán vagyunk túl. Online tanfolyamainkon több száz kisvállalkozó vett már részt. 

 

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam kezdete: 2017. október 9.

Ekkor kapod meg az első leckét. Az online tanfolyam anyagait egy zárt tanfolyami felületen érheted majd el. Nem kell letöltögetni a leckéket, mert örök elérést kapsz a tanfolyam anyagához. Hetente 3 leckét fogsz kapni, így a tanfolyam kb. másfél hónapig tart majd. Ilyen tempóban haladva a leckék könnyen, kényelmesen feldolgozhatóak. A tanfolyam mellé most ajándék Facebook Csoportok Marketingje tanfolyamot kapsz, ennek anyagát a befizetés után azonnal megkapod.

A tanfolyam anyaga számokban:

 • 15 lecke, kb. 200 oldal (*A4-es méretű, sűrűn teleírt oldalakat képzelj el)
 • Ajándék Facebook Csoportok Marketingje tanfolyam: 100+ oldal
 • Gyorsfizető bónusz: 30 oldalas e-book

GARANCIAA tanfolyam anyagára a nálunk szokásos 100% Frissesség Garancia érvényes, vagyis nemcsak végtelen ideig elérheted a tananyagot, de folyamatosan frissítjük is azt. Így nem csupán egy tudásanyagot vásárolsz, hanem évekre szóló befektetést eszközölsz. A közösségi marketing világa egyik percről a másikra változik, és mi nem akarjuk, hogy egy pár hónap után használhatatlan anyag legyen a kezedben. Ennek az anyagnak nem jár le a szavatossága! 

A tanfolyam mellé természetesen jár a tagság a MarketingMánia ügyfelek zárt Facebook csoportjába is, ahol mindig elérhető vagyok én is, de egymástól is rengeteget tanulunk. Jó fej, tanulni vágyó, Hozzád hasonló kisvállalkozók társaságában lehetsz!

 

 

AJÁNDÉKOK A TANFOLYAM MELLÉ:

fbcsm

Facebook Csoportok Marketingje (online tanfolyam): ebből az egyedülálló tudásanyagból megismerheted a  Facebook csoportokat, amelyek napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. A Facebook folyamatosan fejleszti őket. Megismerheted az összes új és fontos funkciót, valamint az új Marketplace-et is. Ez most ajándékba jár a Facebook Marketing tanfolyam mellé, és a fizetés után azonnal meg is kapod a teljes anyagot!

A tanfolyam értéke: 9.900 Ft


GYORSASÁGI BÓNUSZ:

Ha a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül befizeted a tanfolyam árát, akkor még ezt is megkapod ajándékba: Facebook poszt ötletek, hogy soha többet ne kelljen azon gondolkozni, hogy miről is posztolj a Facebookon. Ebben a 30 oldalas e-bookban sok hasznos ötletet olvashatsz.

 

Mennyibe kerül?

Inkább azt kérdezném tőled: Mennyit veszítesz, ha nem sajátítod el ezt a tudást? Nem tudom, te pontosan mennyit veszítenél, hiszen mindenki más és más. Azt tudom, hogy ennek a tudásnak a híján én havi többszázezer forintról mondhatnék le. Nekem nem érné meg, és neked?

A tanfolyam ára befektetés a vállalkozásod jövőjébe. Elhanyagolható összeg ahhoz képest, amit meg fogsz keresni a Facebookon.

A tanfolyam ára: 19.900 Ft

A megrendeléshez kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelőlapot:

Tudnivalók:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: http://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha egyik sem megfelelő, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. Papír alapú számla küldése nem áll módunkban.

8. Jelentkezéseket kizárólag magyarországi számlázási címmel tudunk elfogadni.

9. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően megkapod hozzáférésedet a tanfolyam belső felületéhez és a leckékhez.

10. Az ajándék e-book azoknak jár, akik 3 napon belül befizették a tanfolyam árát. Az ajándék e-bookhoz a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

11. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

12. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu