Hírlevélküldő teszt 2. rész: MailChimp

Újabb hírlevélküldő tesztje következik. Egy sokak számára ismert hírlevélküldő, a MailChimp a következő “áldozat”, amit bemutatok nektek.

Oszd meg, ha tetszett!
Share

Facebook: az üzletfeled ne legyen az ismerősöd?! Hogy micsoda?

Az üzletfeled ne legyen az ismerősöd a Facebookon! – olvastam egy cikkben. Ennél jobb tippet nem is kaphatnál, ha kimondottan sikertelen szeretnél lenni.

Oszd meg, ha tetszett!
Share

[WORDPRESS] Plusz szövegszerkesztési funkciók

Te is hiányolsz bizonyos funkciókat a Wordpress szövegszerkesztőjéből? Nem vagy vele egyedül! Mutatom a megoldást, a TinyMCE Advanced plugint!

Oszd meg, ha tetszett!
Share

Linképítés: tényleg haldoklik?

Nem telik el úgy hét, hogy ne keltené valaki a linképítés halálhírét, ez megy már évek óta. Te is épp meg akarod kérdezni, hogy mi a helyzet vele? Válasz a cikkben!

Oszd meg, ha tetszett!
Share

[WORDPRESS] Szép csomagár táblázatok egyszerűen

Neked is gondot okozott már Wordpressben, amikor a termék-vagy szolgáltatáscsomagjaidhoz ártáblázatot kellett készíteni? Segít az Easy Pricing Tables Lite by Fatcat Apps nevű bővítmény!

Oszd meg, ha tetszett!
Share

[WORDPRESS] Segítség gyengénlátó olvasóidnak: Accessibility widget

Fontos számodra, hogy bárki könnyen el tudja olvasni a weboldaladon a szövegeket, még az is, aki nem lát olyan jól? Megoldás: az Accessibility Widget nevű WordPress bővítmény.

Oszd meg, ha tetszett!
Share

Eladó tárgy funkció már a magyar Facebook csoportokban is

Korábban, ebben a cikkben már írtam erről: az Eladó tárgy funkció a Facebook csoportokban elérhető, de az említett cikk születésekor magyar csoportokban még nem volt látható. Az utóbbi napokban egyre több Facebook csoport admin találkozhat a csoportjaiban a lehetőséggel, hogy jóváhagyhassa az új funkciót. Csoportodba belépve ezt fogod látni:     Csak kattints az Állíts be további…

Oszd meg, ha tetszett!
Share

Nyílt levél hírlevélküldő rendszerek fejlesztőinek

Nyílt levél, de nevezhetjük sóhajnak, imának, könyörgésnek vagy kifakadásnak is. Ami ihlette, az a több hete tartó meddő keresés egy elfogadható hírlevélküldő rendszer után. Hírlevélküldőt fejlesztesz? Nem érted, miért nincs elég előfizetőd? Akkor most jól figyelj, mert szerintem nemcsak én, de sok más kisvállalkozó is térdre borulna előtted, áldaná a nevedet és nyugdíjas koráig hűséges…

Oszd meg, ha tetszett!
Share