5 Facebook csoport, ahova érdemes belépni


Ha bármilyen szinten – akár cégvezetőként, akár csak érdeklődés szintjén – marketinggel, vállalkozással foglalkozol, akkor mindenképpen érdemes belépned olyan Facebook csoportokba, amelyek ezekkel a témákkal foglalkoznak.

A különféle tudásanyagokhoz kapcsolódó zárt csoportok nagyon hasznosak, ám nem mindenki számára elérhetőek. (A MarketingMánia ügyfeleknek is van saját csoportja, ahova csak ügyfelek, vásárlók léphetnek be.)

Most olyan Facebook csoportokat mutatok, amelyekbe bárki beléphet.

Hasznos Facebook csoportok – marketingről, üzletről, vállalkozásról

1. MarketingMánia Kisvállalkozók marketingcsoportja

Először is íme a MarketingMánia saját csoportja, ahova bárki beléphet, akit érdekel a marketing és a vállalkozás világa. Fő témánk természetesen a marketing. Ha bármilyen kérdésed van, és szívesen beszélgetsz más vállalkozókkal, akkor köztünk a helyed.

2. KKV Marketing csoport

Itt, ha lehet ilyet mondani, a marketingszakma krémje beszélget. Ez szakmai csoport, nem kezdő szintű, de mindenkinek hasznára válik, mert sokat lehet tanulni a beszélgetésekből. A belépés feltétele: érdeklődj a marketing iránt.

3. Optimista vállalkozók fóruma

Eleged van a környezeted pesszimizmusából, és hiszel abban, hogy tisztességes vállalkozóként is lehet boldogulni? Szívesen olvasol pozitív, jókedvre hangoló híreket? Akkor ebbe a csoportba mindenképpen lépj be!

4. 100% kkv marketing 

A Marketing112 csoportja. Bárki csatlakozhat, de elsősorban vállalkozók, marketingesek, cégvezetők társaságát várják, akik szívesen társalognak marketingről. A csoport részletes szabályzata itt olvasható.

5. Kérdőív Pont

Vállalkozóként előbb vagy utóbb készíteni fogsz kérdőívet, az biztos. Ez a csoport azért van, hogy mindenki megoszthassa benne a kérdőívét.

Te ismersz olyan marketinggel, vállalkozással, üzlettel kapcsolatos Facebook csoportot, amelyet szívesen ajánlanál? Írd meg hozzászólásban!

 Kép: FreeDigitalPhotos.net

Gömöry Kati

Gömöry Kati, a MarketingMánia marketing tanácsadója, a marketing fekete báránya.
Kisvállalkozóknak mutatja meg, hogyan lehet hatékonyan használni az online marketing eszköztárát.
Oszd meg, ha tetszett!
Share

1 Hozzászólások

Zsolt (#)

Igen hozzám is lehet csatlakozni, főleg a SEO, linképítés, online marketing témakörben várom a cikkeket, kérdéseket

https://www.facebook.com/groups/324394011101179/

2015. augusztus 01. 16:08 Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.