Miben hasonlít a sikeres vállalkozó a sikeres horgászhoz?

Abban, hogy mind a kettőnek jó a csalija!

…És miért érdekes ez a számodra?.

Sok-sok látogató érkezik a honlapodra nap mint nap. Most is nézelődik ott pár reménybeli vevő. De sajnos ezek többsége vásárlás nélkül távozik onnan, és soha többet nem is jön vissza…

Gondolj csak bele: elköltesz egy csomó pénzt hirdetésekre, hogy végre legyenek látogatóid, azok pedig csak simán lelépnek…ennél nagyobb pazarlás nem létezik!

Hogyan akadályozhatod meg ezeket a veszteségeket?.

A megoldás: el kell érned, hogy a látogatók önként és dalolva megadják az adataikat, vagyis feliratkozzanak. A listaépítés, feliratkozók szerzése ma minden kisvállalkozó számára létszükséglet! De ez nem is olyan egyszerű… A semmiért nem fognak feliratkozni: olyasmit kell kínálnod nekik, amit nem tudnak otthagyni, mert szükségük van rá – a tökéletes csalit.

De mi az a csali, ami otthagyhatatlan?

Mire harapnak a halak?

Itt egy tudásanyag, ami pontosan abban segít neked, hogy el tudd készíteni a tökéletes csalit, ami mágnesként vonzza az érdeklődőket, és vevőt csinál belőlük:

a-tokeletes-csali-e-book

A tökéletes csali – a vevővonzó lead magnetek titka 

e-book

.

Ebből az e-bookból mindent megtudhatsz erről a nagyon fontos témáról:

 Mi az a csali, más néven lead magnet, és miért fontos?

 Hogyan illeszd be az értékesítési folyamatba?

 Az ellenállhatatlan csali legfontosabb tulajdonságai és a rossz csali ismérvei

 Hogyan tálald a csalit a lehető legfeltűnőbben és legcsábítóbban?

 Hogyan készíts landing oldalt a csalid számára?

 Ötletroham: 50 csalitípus, amit alkalmazhatsz – részletesen, példákkal

Ez a könyv nem egy száraz, unalmas anyag: 100 oldalon, több mint 100 példával illusztrálva mutatja be mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy vevőmágnes csalit tudj létrehozni. 

Olvass bele a könyvbe:

Az Ellenállhatatlan CSALI Minta by Gömöry Kati – MarketingMánia on Scribd

Olvasd el a könyvet, és kezdd el a megvalósítást! Ott vannak az érdeklődők a honlapodon:

 Szerezd meg az e-mail címüket,

 Építs bizalmat,

és

 Adj el nekik!

 Aztán adj el nekik újra…és újra…és újra!

Mit találsz az e-bookban?

100 oldalon keresztül rengeteg példát és ötletet. A részletes tartalomjegyzéket megtalálod a fenti lapozható mintában.

Az e-bookot PDF formátumban kapod meg, amelyet a zárt tanfolyami felületünkről tudsz letölteni.

Mennyibe kerül?

Az e-book ára: 5900 Ft

Ez az ár tartalmazza:

  • a 100 oldalas, letölthető e-bookot PDF formátumban,
  • korlátlan elérést a belső oktatási felülethez, ahonnan letölthető,
  • a 100% Frissesség Garanciát, azaz bármennyiszer is frissítjük a jövőben az e-bookot, mindig automatikusan hozzáférsz a legfrissebb verzióhoz és nem kell érte újra meg újra fizetned, mint máshol,
  • tagja lehetsz a MarketingMánia Facebookos ügyfélcsoportjának.

Lehet ezt még fokozni?

ajándékIGEN! Ha megrendeled, és 3 napon belül ki is fizeted az e-bookot, akkor még ez is a tiéd lehet:

 A Facebook hirdetések sikertörvénye (tanulmány) – szemfelnyitó írás arról, hogy mi áll a Facebook hirdetéseid sikereinek útjában, és mit kell tenned az eredményekért. Igen, ez nagyon sokban kapcsolódik a csali-témához, szóval nagy hiba lenne kihagynod!

A megrendeléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot:

E-mail:*
Név:*
Címed:*
Számlázási név és cím, ha a fentitől eltér:
Megrendelem:


.

Tudnivalók:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled az e-bookot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged. 

4. A hozzáférés aktiválódása után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: http://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha egyik sem megfelelő, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre! Szükség esetén rózsaszín csekkes, vagy Paypal-es fizetés is megoldható.

7. Számlázás módja: az e-bookról e-számlát küldünk e-mailben. Papír alapú számla küldése nem áll módunkban.

8. Jelentkezéseket kizárólag magyarországi számlázási címmel tudunk elfogadni.

9. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában).

10. A tudásanyag az online belső tanfolyami felületünkön érhető el, onnan tölthető le. 

11. Az ajándék tanulmányok azoknak járnak, akik 3 napon belül befizették az e-book árát. Az ajándék tanulmányhoz a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

12. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

13. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu

Oszd meg, ha tetszett!
Share