Új funkció a Facebook csoportokban, amit te is imádni fogsz

Új funkció a Facebook csoportokban, amit te is imádni fogsz

Aki gyakran üzletel Facebook csoportokban, az bizonyára felfedezte már a legújabb funkciót, ami kivételesen nem olyasmi, amiért csuklani fog Mark Zuckerberg anyukája, sőt, éppen ellenkezőleg: egy hihetetlenül praktikus funkcióról van szó. 

A már jó ideje meglévő Eladó tárgy funkció újabb lehetőséggel bővült: ha feltöltesz egy eladó tárgyat, a posztot pár kattintással megoszthatod egyszerre több csoportban is, amelyeknek a tagja vagy.

Végre nem kell trükközni, posztoló programokat használni, rengeteg időt eltölteni a csoportokban való posztolással, hanem a Facebook tálcán nyújtja át nekünk azt a lehetőséget, amelyért évek óta ácsingózunk. Kérdés persze, hogy meddig tart ez az idill, hiszen már tavaly ősszel nyilvánosságra került, hogy a Facebook 4 országban is teszteli a fizetős hirdetéseket a Facebook csoportokban, ám amíg ez még nem történik meg, élvezzük ezt a szuper lehetőséget!

Mit is kell tennünk:

Eladó tárgy típusú posztot kell készítened, ugyanis ezeknél működik csak a dolog. 

Ha a “Közzététel további helyeken” gombra kattintasz, megoszthatod a posztot több csoportban is: Csak jelöld be a csoportokat, amelyekben meg szeretnéd osztani, és kattints a Küldés gombra. 

Örülsz az új funkciónak?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük