Látványos posztok és borítókép készítése Facebookra

Látványos posztok és borítókép készítése Facebookra

Kisvállalkozóként nem szaladgálhatsz minden egyes poszt miatt grafikushoz, de a Facebook kommunikációd tagadhatatlanul érdekesebb, ha színes, feltűnő, jó minőségű képeket is használsz. Ma már nem kell Photoshop zseninek lenni és programokat letöltögetni ahhoz, hogy képeket tudj szerkeszteni, hiszen mindez online is megvalósítható, és nem kell számolgatnod a pixeleket sem, ha például borítóképet szeretnél készíteni.

Ebben a bejegyzésben mutatok 3 olyan online programot, amelyekkel képeket tudsz készíteni a Facebook posztjaidhoz, valamint borítóképeket a Facebook oldaladra.

Szívesen kiszerveznéd, profira bíznád a Facebook és Instagram posztírást? Nézd meg posztírás szolgáltatásunkat! >>>

 

Canva

https://www.canva.com/

Ez a szuper program a fentieken kívül még rengeteg mindent tud, például névjegykártyát, posztert, különféle közösségi média felületekre, blogba való képeket, de még akár étlapot is szerkeszthetsz vele. A fenti kép is Canva-val készült. De mi most maradjunk az eredeti témánál. 

Facebook posztok: csak válassz a rengeteg sablon közül, írd át a szöveget, változtasd meg a színeket, adj hozzá más hátteret, szöveget, ábrákat. A lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen! A rengeteg mintából ihletet meríthetsz a Facebook posztjaid elkészítéséhez. Vigyázat, függőséget okoz!

canca facebook poszt

Hasonlóan működik a Facebook borító elkészítése is. Érdekesség, hogy egyszerre, szimultán akár több borító is készülhet (az Add a new page gombra kattintva).

canva facebook borító

Letöltéskor válaszd az ingyenes verziót!

Pagemodo

https://www.pagemodo.com

Ez tulajdonképpen egy komplett Facebook oldal menedzselő rendszer, időzítési lehetőségekkel. Vannak fizetős opciói is, pl. Facebook alkalmazásokat (tabokat) lehet vele gyártani.

Készíthetsz itt is borítóképet, amelyet azonnal fel is helyezhetsz közvetlenül az oldaladra. A felület hasonló, mint a Canva-nál, itt is minták között választhatsz, amelyet kedved szerint át tudsz alakítani. 

pagemodo facebook cover

Ha poszthoz készítesz képet, akár azonnal meg is tudod osztani: szöveget írhatsz mellé és már mehet is a Facebookra, a Twitterre és a LinkedInre, akár időzítve is!

pagemodo post designer

Pizap

http://pizap.com/

A Pizap tulajdonképpen egy online fotószerkesztő, ahol van lehetőség Facebook borítókép készítésére is. Igaz, itt viszonylag szűk a játéktér, hiszen csak különböző elrendezésű fotómontázsokat készíthetsz vele.

pizap cover designer

A képszerkesztővel viszont szuper montázsokat tudsz készíteni. Rengeteg kész design, háttér, keret és formázási lehetőség áll a rendelkezésedre. Az elkészült művet pedig ingyen letöltheted.

pizap montázs

.

Szívesen kiszerveznéd, profira bíznád a Facebook és Instagram posztírást? Nézd meg posztírás szolgáltatásunkat! >>>

 

Oszd meg, ha tetszett!
Share

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Töltsd le ingyenesen a 2023-as Marketingnaptárt!
This is default text for notification bar