.KÉSZÍTSD EL SAJÁT ONLINE TANFOLYAMODAT!
Szükséged lenne egy új bevételi forrásra a vállalkozásodban?

Szeretnéd másokkal is megosztani a tudásodat, és profitálni belőle?

Belevágnál a vállalkozásba, de nem akarsz kockáztatni és sok pénzt befektetni?

.

Itt a megoldás: álmodd meg és készítsd el a saját online tanfolyamodat, majd keress vele sok-sok pénzt!
Miért éppen online tanfolyam? Az alábbi hanganyagban elmondom, hogy miért érdemes online tanfolyamot készíteni, meg lehet-e élni ebből (lelövöm a poént: igen, én is ezt teszem), és miért lesz jó neked és a vevőidnek egyaránt, ha belevágsz? Kattints a képre és hallgasd meg:
soundcloud

Ha meghallgattad ezt a hanganyagot, akkor már te is látod, mekkora lehetőséget jelent számodra egy online tanfolyam elkészítése.

A legújabb tudásanyagunk pedig pontosan abban segít neked, hogy meg tudd tervezni, el tudd készíteni az online tanfolyamodat, valamint a hozzá tartozó oktatási felületet. De ez még nem minden, hiszen azt is megtudhatod, hogyan fogj neki a tanfolyam értékesítésének!

.

ÍME A MEGOLDÁS: Online Tanfolyam Sikertitkok

online tanfolyam

.

.

A tudásanyag, amelyben mindent elmondok neked az online tanfolyamok készítéséről és a folyamatos bevételszerzés titkairól.

Akár ebből szeretnél élni – JÓL élni – , akár egy plusz bevételi forrásként tekintesz rá, az online tanfolyamod ezt biztosítani fogja számodra. Megmutatom, hogyan!

.

Milyen témák lesznek a tudásanyagban?

Gyakorlatilag minden, amire szükséged van ahhoz, hogy kitaláld, elkészítsd és értékesítsd az online tanfolyamodat. Az alábbi témákkal foglalkozunk:

.

I. MIÉRT ÉPPEN ONLINE TANFOLYAM?

online tanfolyam

Miért éppen online tanfolyam?

Megnézzük, milyen alternatívák vannak az online és egyéb oktatásra, mikor melyiket érdemes választanod, és miért az online tanfolyam a legjobb választás.

Fontos indokok, amelyek az online tanfolyam mellett szólnak – spórolj időt és pénzt!

Mi az oka annak, ha valaki mégsem lesz sikeres az online tanfolyamával? Tipikus hibák és a megoldásuk.

Meddig tudsz profitálni egy online tanfolyamból, milyen gyakran érdemes meghirdetni, és milyen időközönként érdemes új tanfolyamot készíteni? 

Egyben add a tanfolyamot vagy leckénként kiküldve? Meddig tartson a tanfolyam?

Hogyan legyél más, mint a konkurenseid? Hogyan adhatsz többet, mint mások? 

Hogyan válassz a különféle formátumok közül: írásos anyag, hanganyag, videó, esetleg mindegyik?

Hogyan kommunikálj a résztvevőkkel? Hogyan válaszolj a kérdésekre? Felületek és megoldások.

Bónuszok, amelyeket a tanfolyam mellé adhatsz…és A FŐ OK, hogy miért tedd!

.

II. ÖTLETROHAM!

ötlet

Miről lehet és miről érdemes online tanfolyamot készíteni?

“Segítség, nincs semmi ötletem!” – Megmutatom, hogy a vállalkozások 99%-a esetében igenis van miről online tanfolyamot tartani.

Hogyan tudsz újabb és újabb témákat találni, amelyekből aztán újabb és újabb tanfolyamokat tudsz majd készíteni?

Hogyan állítsd össze a tanfolyam anyagát, és hogyan lesz egy kósza ötletből bőséges tudást kínáló tanfolyam? Megmutatom!

.

III. TECHNIKAI MEGVALÓSÍTÁS

ESZKÖZÖK

Az online tanfolyamok különféle formátumai

Zárt tanfolyami felület készítése: többféle megoldást is mutatok. Részletesen bemutatom, hogyan tudod elkészíteni, beállítani.

Több tanfolyamot kezelni képes felület készítése.

E-mail tanfolyam készítése, technikai megoldása, automatizálása

Képernyővideók készítése, Camtasia Studio és ingyenes alternatívák bemutatása, videók vágása és feltöltése online videómegosztókra, videók beágyazása a tanfolyami felületekre

Hangfelvételek készítése, Audacity bemutatása, hangvágás, feltöltés Soundcloudra, beágyazás a tanfolyami felületre  

Lapozható online magazin készítése és beágyazása 

..

IV. AZ ELADÁS

eladás

A tanfolyamot nem elég elkészíteni, el is kell adni! De hogyan?

A folyamatos eladás titkai:

  • hogyan szerezz újabb és újabb vevőket?
  • mit tegyél, hogy a régi vevőid újra és újra vásároljanak?
  • hogyan tudsz állandó, stabil bevételre szert tenni online tanfolyamok segítségével? (automatizált eladás)

Reklám és kampányok: hol hirdess és hogyan? 

.

Miért éppen rám hallgass?

Miért fogom tudni megmondani neked a “tutit”?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója.

2013 óta készítek online tanfolyamokat, gyakorlatilag ebből élek. 20 online tanfolyam és egyéb tudásanyag, valamint 1000+ tanfolyamos van a hátam mögött. Így az évek során nagyon sok tapasztalatot szereztem az online tanfolyamok készítésében és persze értékesítésében. Ezek voltak a száraz tények. : ) Valójában azért foglalkozom az online tanfolyamokkal, mert egyszerűen imádom csinálni. Hihetetlenül jó érzés, amikor látom, hogy mások a segítségemmel fejleszteni tudják a vállalkozásukat, bevételeket szereznek, sikereket érnek el. Tapasztald meg ezt a fantasztikus érzést te is: készíts online tanfolyamot, mert ezáltal másoknak is segítesz, és ami szintén nem elhanyagolható, remek passzív bevételre tehetsz szert. Ha csak kellene egy “plusz láb” a vállalkozásodba, akkor is jó, ha ebből akarsz élni, az is megvalósítható. Ezért szoktam mindenkit arra biztatni, hogy készítse el saját online tanfolyamát!

.

Hogyan zajlik az online tanfolyam?

A leckék a belső tanfolyami felületünkre kerülnek fel, és bármikor elérheted őket. Otthon, a legkényelmesebb karosszékedben ülve tanulhatsz, akkor, amikor időd van rá és kedved van hozzá! Összesen 15 lecke lesz olvasható

.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam ára befektetés a vállalkozásod jövőjébe. Nekem több évi tapasztalatom van ebben a tudásanyagban, rengeteg kísérletezés, tanulópénz, próbálkozás – éveket spórolhatsz meg azzal, hogy átadom neked ezt a tudást.

A tanfolyam ára: 19.900 Ft

(nincs plusz ÁFA, ennyibe kerül a tanfolyam)

.

Az online tanfolyam ára tartalmazza:

  • összesen 15 db leckét, amelyek a belső felületen lesznek elérhetőek. 
  • örökös hozzáférés, sosem töröljük a leckéket a belső felületről,
  • 100% Frissesség Garancia, vagyis ha frissítjük vagy bővítjük a leckéket, mindig hozzáférsz a legfrissebb verzióhoz, soha nem kell ezért újra fizetned.
  • Tagja lehetsz a MarketingMánia ügyfelek zárt Facebook csoportjának.

.

Lehet ezt még fokozni? IGEN!

Ha megrendeled, és 3 napon belül ki is fizeted a tanfolyamot, akkor még ez is a tiéd lehet:

50 remek példa, hogy BÁRMILYEN témában készülhet online tanfolyam (e-book) – inspiráció az ötlethiányban szenvedőknek. 

.

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban: 

.

Hol és hogyan érhetem el a leckéket?

Online, belső tanfolyami felületünkön olvashatod az összes leckét. A fizetés után beállítjuk neked a hozzáférést. Ha már vásároltál tőlünk tanfolyamot, akkor kényelmesen, ugyanazon a tanfolyami felületen érheted el ezt a tanfolyamot is.

Kell várni a leckékre, vagy egyben megkaphatom az egész anyagot?

Nem kell várni, minden leckét azonnal megkapsz. Összesen 15 gyakorlatias, könnyen feldolgozható lecke lesz.

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására, a korlátlan elérés nálunk magától értetődő!

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

A tananyagainkat folyamatosan frissítjük, aktualizáljuk. Ha egyszer megvásároltad a tanfolyamot, soha többet nem kell újra fizetned érte akkor sem, ha frissítettük vagy bővítettük az anyagot!

Elmélet lesz benne vagy inkább gyakorlat?

Mindkettő, csak olyan dolgokat osztok meg veled, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy profitálni tudj az online tanfolyamaidból. 100% hasznos anyag, 0% rizsa!

Mennyire kell értenem a marketinghez?

Őszinte leszek, ez a tanfolyam azoknak szól, akik már tisztában vannak a marketing alapjaival. Itt nem az alapfogalmakat fogom megtanítani, hanem specifikusan azt, hogy hogyan tudod elkészíteni és értékesíteni az online tanfolyamodat. 

Mi történik, ha kérdésem van? Segítetek?

Természetesen igen! Minél több kérdést kapok, annál jobban örülök, hiszen a ti kérdéseitek segítenek abban, hogy valóban minden igényt kielégítő tudásanyag készülhessen. Kérdezhetsz a zárt Facebook csoportban vagy e-mailben, és a lehető leghamarabb válaszolok a kérdésedre.

.

Miért szeretik a tanfolyamosaink a MarketingMánia tudásanyagait? Íme néhány vélemény:

A lényegre koncentrál”

Jól strukturáltak, gyakorlatorientáltak és valódi tudást adnak. A tananyagok nem száraz elméletből állnak, könnyen követhetőek és a lényegre koncentrálnak. Nagyon szeretem bennük, hogy működő példákkal segítik a munkámat, hiszem látom, hogyan csinálja más, és azt is megmutatják, hogyan nem kellene csinálnom. Kifejezett előny, hogy a megvásárolt tudásanyagot időkorlát nélkül használhatom. – Nóra

“Beindítják a fantáziámat”

Szeretem a stílusod. Szeretem, hogy felvállalod a véleményed. A marketing nemcsak az eladásról szól, hanem kőkemény pszichológia is. A mai kifordult világban az emberek igénylik a törődést. Szeretem a tanfolyamaidban, hogy semmi felesleges maszlagot nem tartalmaznak. Feketén-fehéren, tömören le van írva mit, mikor és hogyan érdemes csinálni. Egy gondom van velük, annyira beindítják a fantáziámat, hogy esetenként csak minden 5. sort olvasok, hogy mielőbb alkalmazzam az olvasottakat a gyakorlatban. – Zsuzsa

“Tényként közlöd a receptet”

Tetszik a stílusod. Nincs semmi maszlag, egyszerűen tényként közlöd a receptet 🙂 – Zsuzsa

“Számomra a leghasznosabbak”

Nagyon-nagyon szeretem a tanfolyamaitokat! Pár magyar online tanfolyamot elvégeztem az utóbbi időben, és magasan a MarketingMániások a legösszeszedettebbek, számomra a leghasznosabbak! – Gy.D.

“Egyszerű, közérthető és világos”

Egyszerűen, közérthetően és világosan leírt olyan ismereteket, amelyeket másoknál száraz, nehezen érthető szakszövegekben találtam csak meg. Nekem ez nagyon bejön, ha valaki képes ebben a közegben színes, humoros, közvetlen és egyszerű lenni. Aki alkalmazható tudást keres, erre van szüksége, mert így könnyű, élvezetes a tanulás. – Eyn, egyenisegepites.hu

“Semmi rizsa”

Azt szeretem a tanfolyamaidban, hogy a lényegre koncentrálsz: semmi rizsa. De: világosan, érthetően végigvezetsz a lépéseken. Szerintem szuper! – Piroska

 

.

Megrendelés határideje: 2018. 03.14. (szerda).

.

.

.

A megrendeléshez kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelőlapot:

Tudnivalók:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni téged. 

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: http://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha egyik sem megfelelő, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre! Szükség esetén rózsaszín csekkes, vagy Paypal-es fizetés is megoldható.

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. Papír alapú számla küldése nem áll módunkban.

8. Jelentkezéseket kizárólag magyarországi számlázási címmel tudunk elfogadni.

9. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában).

10. A tudásanyag az online belső tanfolyami felületünkön érhető el, a leckékhez a belső felületen korlátlan idejű elérés jár.

11. Az ajándék tanulmány azoknak járnak, akik 3 napon belül befizették a tanfolyam árát. Az ajándékhoz a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

12. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

13. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.

14. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu

Oszd meg, ha tetszett!
Share