Érdekesség: Marketingnaptár évről évre

Érdekesség: Marketingnaptár évről évre

A MarketingMánia követőit minden évben megörvendeztetjük a szokásos éves marketingnaptárral, amelynek a célja sokrétű: segít megtervezni az éves marketingkampányokat, valamint ötleteket ad a közösségi média posztok, blogbejegyzések, különféle tartalmak készítéséhez.

Mivel tudom, hogy évről évre egyre többen készítenek ehhez hasonló naptárakat, így egyre növekszik az elvárás legfőképpen saját magammal szemben: hogy a lehetséges legjobb naptárat adjam a kezetekbe.

Érdekességképpen összegyűjtöttem az eddig megjelent összes marketingnaptárunkat, amelyből egyértelműen látszik, hogy az első verzió óta mennyit fejlődött ez a kiadvány, amelyet minden évben teljesen ingyen bocsátunk a feliratkozóink rendelkezésére – ezt azért említem csak meg, mert láttam már olyat, aki súlyos tízezreket kért el érte. Azt is hozzá kell tenni, hogy egy-egy naptár elkészítése sok-sok munkaórát vesz igénybe, hiszen a dátumokat ellenőrizni kell, minden évben külön utána kell járni az ünnepnapoknak, szabadnapoknak, mozgó ünnepeknek, fontos eseményeknek stb., tehát nagyon nem egy copy-paste munkáról van szó. Ezenkívül mindig jelennek meg újabb világnapok, így ezeknek is folyamatosan utána kell nézni. Minden évben igyekszem hozzátenni valami újdonságot, pluszt a marketingnaptárhoz, hogy több, jobb, szebb legyen, mint az előző években. Idén egy extra újdonsággal érkezem, előtte azonban lássuk az eddigi naptárakat!

Marketingnaptár évről évre

2015

Ebben az évben jelent meg első naptárunk. Még meglehetősen fapados volt mind a tartalmát, mind pedig a külsejét tekintve.

MarketingMánia 2015-ös marketingnaptár by Kati Gomory on Scribd

2016

A 2016-os változat nagyon hasonló volt.

MarketingMánia 2016-os marketingnaptár by Kati Gomory on Scribd

2017

És ez is:

MarketingMánia 2017-es marketingnaptár by Kati Gomory on Scribd

2018

A 2018-as naptár sokkal látványosabb és színesebb lett, és a tartalom is bővült:

MarketingMánia 2018-as Marketingnaptár by Kati Gomory on Scribd

2019

Nagyobb méretű, még szebb és még részletesebb lett a naptárunk ebben az évben:

MarketingMánia 2019-es Marketingnaptár by Kati Gomory on Scribd

2020

A 2020-as év sok szomorú változást hozott az életünkbe: a koronavírus jött, látott és tarolt. Év elején ugyanúgy megjelent marketingnaptárunk, de a naptárban szereplő élő események többségének befellegzett a pandémia miatt.

MarketingMánia 2020-as marketingnaptár by Kati Gomory on Scribd

Ugyanebben az évben új naptár készült – nem is egy, hanem mindjárt kettő, kétféle dizájnnal, egy a hölgyek és egy az urak számára. Ebből már kivettük azokat az eseményeket (pl. fesztiválok) amelyek sajnos úgyis elmaradtak.

Íme a női változat:

MarketingMánia 2020-as marketingnaptár NŐKNEK by Kati Gomory on Scribd

Ez pedig a férfias változat:

MarketingMánia 2020-as marketingnaptár Férfiaknak by Kati Gomory on Scribd

2021

Nagyon szerettem a 2021-es naptár kaktuszos dizájnját, remélem, hogy nektek is tetszett. Ezenkívül az illusztrációk elrendezését úgy alakítottuk ki, hogy kinyomtatva könnyen jegyzetelni lehessen a naptárba.

MarketingMánia 2021-es marketingnaptár by Kati Gomory on Scribd

2022

Ez a naptárunk nemcsak a – szerintem – eddigi legszebb lett, hanem most már hetekre bontva jelenítettük meg az eseményeket, hogy akárcsak egy valódi naptárban, könnyen el lehessen igazodni az események között. Apró érdekesség a hónapok többféle elnevezésének megjelenítése.

MarketingMánia 2022-es marketingnaptár by Kati Gomory on Scribd

2023-ban a szépség helyett a praktikumra helyezzük a fő hangsúlyt, és egy extra újdonság is érkezett. Mire vársz még? Kérd most:

Kérd most ingyenes, 2023-as marketingnaptárunkat!
✅ Segít a kampányaid, közösségi média posztjaid megtervezésében
✅ Praktikus online táblázat formátum, amit le is tölthetsz
✅ Több ezer kisvállalkozó használja immár 9. éve
✅ Konkrét, azonnal használható tippek a posztíráshoz e-mailben!
Kattints a képre és töltsd le most azonnal!
.
Oszd meg, ha tetszett!
Share

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük