2015-ös marketing tervezés segédlet: kampánytervező naptár


Marketing tervezés 2015-ös kampánytervező naptár

A MarketingMánia egy olyan eszközt hoz most nektek, ami megkönnyíti a marketing tervezést. A letölthető, kinyomtatható marketingkampány-tervező naptár segít abban, hogy meg tudd tervezni a marketing kampányaidat egész évre!

Marketing tervezés egész évben

De ha év közben támad olyan gondolatod, hogy hű, gyorsan csinálni kéne egy marketing kampányt, de nincs éppen semmi ötleted, akkor csak lapozd fel ezt a naptárat! Szinte minden nap van valamilyen alkalom, aminek a kapcsán készíthetsz egy akciót. A marketing tervezés persze év eleji feladat, de egy-egy gyors villámakció év közben is beiktatható. Tehát ha mondjuk júliusban bukkansz a naptárra, akkor sem késő letölteni!

Tervünk szerint minden évben lesz ilyen naptár, és persze egyre több alkalom kerül majd bele. (A mozgó ünnepek miatt muszáj minden évben újat készíteni, hiszen ezek mindig más dátumra esnek.) Ha megnézted a naptárat és úgy érzed, hogy hiányzik belőle valamilyen jeles alkalom, írd meg nekünk hozzászólásban!

A marketing tervezés nagyon fontos, MarketingTuning 2015 online tanfolyamunk is erről szól. Erről most lemaradtál, de a MarketingTuning 2016-ra majd ne felejts el jelentkezni – persze jövőre!

Itt tudod letölteni a naptárat és többi hasznos tudásanyagunkat is: Marketingkampány tervező naptár 2015

 

Oszd meg, ha tetszett!
Share

2 Hozzászólások

Bártfai Balázs (#)

Tudom már nem aktuális, de olyan jó helyezése van a cikknek a marketing naptár kifejezésre, hogy érdemes lenne aktualizálni.

Ehhez hoztam egy segítséget. 2018-as marketing naptár, ami szól is, hogy mikor kell elkezdeni felkészülni a kampányokra.

Ez egy messenger chatbot és csak el kell indítani a beszélgetést:

https://m.me/marketingnaptar

2017. december 20. 18:15 Válasz

    Gömöry Kati (#)

    Kedves Balázs és mindenki 🙂
    Minden évben szoktuk aktualizálni, a 2018-as is megjelenik valamikor Karácsony után.
    Kipróbáltam a chatbotot, ígéretesnek tűnik.

    2017. december 20. 20:05 Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.