Posztírás tanácsadás

.

István a Facebook előtt ülve azon gondolkozik, hogy miről írjon ma posztot. Már legalább félórája nincs egyetlen hasznos ötlete sem…. ötlete sem….

 

.

Ismerős a helyzet, ugye?

Rád is igazak az alábbiak?

  • Nem szeretnéd másra bízni a posztolást, 
  • De mégis kíváncsi vagy, mit kezdene egy profi szakember az oldaladdal.
  • Ötletekre, motivációra van szükséged, hogy ne kerülj “alkotói válságba”, és mindig legyen elegendő ötleted a Facebook posztok megírásához.

Magadra ismertél? Akkor érdemes tovább olvasnod!

Ötletgyár a Facebook posztjaidhoz

Mi a MarketingMániánál 2013 óta foglalkozunk Facebook posztírással.

Nem szükséges a posztírás szolgáltatásunkat igénybe venned, enélkül is tudok neked segíteni, hogy ne okozzon gondot nap mint nap  érdekes, hasznos és izgalmas tartalmat gyártani a Facebook oldaladra.
Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos jelen lenni a Facebookon: hiszen mindenki ott van, a te célcsoportod is.
De a mindennapi posztírás teher lehet a kisvállalkozók számára, hiszen mindennap új, érdekes tartalmakat kitalálni nem is olyan egyszerű.

Segítek neked, hogy ne okozzon gondot a tartalomgyártás, mindig legyen elegendő ötleted, ráadásul egy hatékony stratégia mentén építsd fel a Facebookos kommunikációdat!

Íme a megoldás:

Facebook Poszt Stratégia csomag

Segítünk kialakítani a Facebook kommunikációdat:

  • Posztolási stratégia: egy külön dokumentumot készítek neked, amelyben személyre – vagyis a vállalkozásodra – szabott tippeket, tanácsokat adok a posztolással kapcsolatban. Ezt a dokumentumot saját kezűleg készítem el neked, és leírom benne, mit hogyan csinálnék, ha én kezelném a Facebook oldaladat. Ez nem egy “sablon” dokumentum: teljes mértékben a cégedről fog szólni.
  • 5 db posztot írok a számodra, ezeket bármikor kiteheted az oldaladra. (nem kérünk hozzáférést az oldaladhoz, Word dokumentumban küldöm a posztokat)
  • Ajándék tanfolyam: a csomag mellé megkapod a Facebook Poszt Stratégia online tanfolyamunkat, ami bőségesen elegendő “muníciót” és ötletet biztosít neked a posztoláshoz a jövőben is.

Miért éppen a MarketingMánia?

  • 2013 óta foglalkozunk Facebook posztírással, ezalatt az idő alatt több tízezer posztot készítettünk ügyfeleink számára. (30.000-nél hagytam abba a számolást, ez már több éve volt…) De nem a mennyiség a lényeg, sokkal inkább a közben megszerzett tapasztalat
  • …hiszen számtalan témában készítettünk posztokat, a teljesség igénye nélkül: vezető marketing szakértő, pénzügyi tanácsadó, kreatív írás, könyvelőiroda, ingatlanközvetítő, biztonságtechnikai cég, számítástechnika oktató, házszépítő áruház, ablak kereskedés, takarítócég, matrac webshop, gyermekruha webáruház, fonal webáruház, ékszer webshop, alsónemű webáruház, gyermekruha webshop, parfüm webáruház, szépségszalon, kozmetikum webáruház, fényképes ajándéktárgyak, méz webshop, utazási iroda, ezoterikus weboldal, kismama portál stb. részére. Vagyis rengetegféle témával találkoztunk már, úgyhogy valószínűleg a te témáddal is tudunk mit kezdeni.
  • Nem multikkal és óriáscégekkel, hanem hozzád hasonló kisvállalkozókkal szoktunk együttműködni. Ez azért hasznos, mert pontosan ismerjük a problémáidat, tudjuk, milyen egy kisvállalkozást üzemeltetni – én magam is kisvállalkozó vagyok, ezért tudok könnyen a “bőrödbe bújni”, és így posztolni.

Mennyibe kerül? 

A Facebook Poszt Stratégia csomag ára: 24.900 Ft

Hogyan működik?

Miután megrendelted és kifizetted a szolgáltatást, egy rövid kérdőívet kell kitöltened a Facebook oldaladdal kapcsolatban. Ezután 1 héten belül küldjük neked a posztokat és a dokumentumot a tanácsokkal és stratégiával.

Megrendelni az alábbi megrendelőlap kitöltésével tudod:

 

E-mail:*
Név:*
Címed:*
Számlázási név és cím, ha a fentitől eltér:
Megrendelem a Facebook Poszt Stratégia szolgáltatást 24.900 Ft-ért:*


Akikkel már dolgoztunk

Inkább mégiscsak ki szeretnéd szervezni a Facebook posztolást? Erre is van lehetőség, kattints ide a részletekért >>>

Oszd meg, ha tetszett!
Share