[WORDPRESS] Plusz szövegszerkesztési funkciók


A WordPress szövegszerkesztőjéből alapvetően hiányzik több olyan funkció, amit pl. a Wordben már megszokhattál. 

Hogy ez miért van így, rejtély, de szerencsére nem kell lemondanod az olyan szövegszerkesztési funkciók használatáról, mint például a betűtípus vagy a szövegméret megváltoztatása, vagy a színes szövegháttér. Egy ügyes bővítmény, a  TinyMCE Advanced segítségével ezek mind elérhetővé válnak. 

Teendőd:

  • Telepítsd és kapcsold be a bővítményt, a fenti néven megtalálod a bővítmények között.
  • A menüben a Beállítások /TinyMCE Advanced menüpontban találod.
  • Az Unused Buttons ikonjait egyszerűen drag and drop, fogd és vidd módszerrel húzd rá felül az ikonsávokra. Amelyik felesleges, azt pedig pakold alulra.

  • Mentés után ha új dokumentumot készítesz, már az új szerkesztőfelületet fogod látni. Nézd csak, milyen funkciók válnak így elérhetővé!

Oszd meg, ha tetszett!
Share

3 Hozzászólások

Nyilas Mária (#)

Nagyon köszönöm!!!!! Már régóta problémáztam ezen. Biztosan megtalálhattam volna, ha akarom, de nem nagyon volt rá időm. Így nagy segítség volt!!!!!! Nyilas Mária

2015. április 18. 07:50 Válasz

Porcsin László (#)

Nagyon hasznos információkkal látod el az embereket. Legfőképp a Facebook-os marketing stratégiádat érdemes olvasni. Meg sem fordult soha a fejemben, hogy egy közösségi oldal is lehet akár “weboldal, webáruház”. Persze ehhez kell egy jól megszerkesztett honlap is. Jelenleg WordPressben dolgozok mint kezdő és a woocommerce pluginnal készítek egy webáruházat. Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye de mindenkinek csak ajánlani tudom. Kell hozzá egy kis “tanulási idő”, de hát mihez nem k. :))) ( habár 2300 darab termék felvitele nem egyről a kettőre megy . :D)
A lényeg, a WordPress-ben rengeteg minden beállítható és személyre szabható.
Gratulálok az oldaladhoz mégegyszer!!!

2015. augusztus 04. 17:15 Válasz

    Gömöry Kati (#)

    Köszönöm szépen! Örülök, ha hasznosnak találod őket.

    2015. augusztus 04. 21:09 Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.