Adatvédelmi nyilatkozat

A MarketingMania.hu weboldal üzemeltetője: Gömöry Marketing Szolgáltató Betéti Társaság (Gömöry Marketing Bt.)

A weboldalon található összes tartalom és az itt megvásárolható szellemi termékek a Gömöry Marketing Szolgáltató Betéti Társaság, illetve Gömöry Katalin ügyvezető tulajdonát képezik.

A MarketingMánia honlapon található szövegek jogellenes használata

A MarketingMánia honlapon található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap. 

 

Cégadatok:

Gömöry Marketing Szolgáltató Betéti Társaság (Gömöry Marketing Bt.)

Cégjegyzékszám: 12-06-005825

Adószám: 25035652-1-12

Balassagyarmati Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 3100 Salgótarján, Ybl Miklós u. 43/B. 4/17.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH -75773/2014

Tárhelyszolgáltató: Webenlét Kft. 1131 Budapest, Hajdú köz 7.

 

Kapcsolat:

Gömöry Katalin ügyvezető: 20/204-8345, info@marketingmania.hu

A MarketingMania.hu weboldalon a tudásanyagok megrendelésekor, az ingyenes e-mail sorozatra történő feliratkozáskor, illetve a kupon igénylésekor megadott adatokat az érvényes törvényi előírások szerint bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A weboldalon történő feliratkozással illetve megrendeléssel a felhasználó elfogadja a feltételeket, és hozzájárul a cégadatbázisába történő felvételhez, illetve e-mail-ek fogadásához. Az  általunk küldött e-mailekről minden esetben le lehet iratkozni a levél alján lévő leiratkozó link által. A leiratkozás postán vagy e-mailben is kérhető. Az általunk küldött levelek reklámot tartalmazhatnak.

A megrendelt szolgáltatások illetve tudásanyagok teljesítéséről minden esetben elektronikus számlát küldünk e-mailben. Partner: számlázz.hu

 
Oszd meg, ha tetszett!
Share