Facebook posztírás szolgáltatás kisvállalkozásoknak

Facebook posztírás kisvállalkozásoknak:

A Facebook kommunikáció ma már nélkülözhetetlen!

.

A Facebooknak több milliárd felhasználója van világszerte, de nálunk, Magyarországon is több millióan használják, ami óriási potenciált jelent egy kisvállalkozás számára. Jelenleg a Facebook megkerülhetetlen és nélkülözhetetlen. Kisvállalkozóként neked sincs más választásod: ha sikeres akarsz lenni, akkor kommunikálnod kell ezen a közösségi oldalon!

Ebben a cikkben részletesebben is leírom, hogy miért szükséges jelen lenned a Facebookon. >>>

A Facebook kommunikáció azonban időigényes és sokak számára fárasztó tevékenység.

István a Facebook előtt ülve azon gondolkozik, hogy miről írjon ma posztot. De már megint nincs semmi ötlete… Ráadásul kisvállalkozóként rengeteg más, fontos feladata lenne még, amit nem bízhat rá senki másra. Úgy érzi, hogy a marketingfeladatok lassan eltemetik őt…

 

Ismerős a helyzet, ugye?.

De miért kellene ennek így lennie? Foglalkozz inkább azzal, amihez igazán értesz: a vállalkozásoddal, és tölts sokkal-sokkal több időt a családoddal, szeretteiddel, hobbiddal, pihenéssel!

A Facebook posztolást pedig bízd inkább profira!

Facebook posztolás: megcsinálom helyetted!

Leveszem a vállaidról a mindennapi posztírás terhét, és garantálom, hogy érdekes, hasznos és izgalmas tartalmat gyártok a Facebook oldaladra.
Nem kell alkalmazottat felvenned még részmunkaidőre sem, inkább vedd igénybe a Facebook posztírás szolgáltatást!
Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos jelen lenni a Facebookon: hiszen mindenki ott van, a te célcsoportod is.
De a mindennapi posztírás teher lehet a kisvállalkozók számára, hiszen mindennap új, érdekes tartalmakat kitalálni nem is olyan egyszerű, főleg, ha ezernyi más problémával is meg kellene birkóznod, és állandó rohanásból, tűzoltásból áll az életed.

De nem is kell ezzel töltened az idődet, ha a Facebook posztírás szolgáltatást választod!

.

Miért a MarketingMánia az ideális választás? .

Ha profi vállalkozásod van, akkor prémium minőségű szolgáltatást érdemelsz. Nem egy kezdőt, aki a te Facebook oldaladon fog kísérletezni, hanem olyan szakembert, aki már egy évtizede foglalkozik Facebook marketinggel és posztírással. A legjobb helyen jársz! 

Üdvözöllek! Gömöry Kati vagyok, közgazdász, online marketing szakértő, a MarketingMánia alapítója. 2013 óta foglalkozom Facebook posztírással. Az elmúlt évtized során több tízezer posztot készítettem elDe nem is a mennyiség a lényeg, sokkal inkább a közben megszerzett tapasztalat. Nálam nem diákok dolgoznak, minden egyes posztot én készítek el, vagy öntök végső formába. 

Amellett, hogy Facebook posztírás szolgáltatást nyújtok kisvállalkozások számára, oktatom is a marketinget: összesen 31 online tanfolyamot, e-bookot és egyéb tudásanyagot készítettem eddig.

.

Prémium szolgáltatás csak a legjobbaknak!

Minden ügyfelem különleges, én pedig azért dolgozom nap mint nap, hogy a lehető legjobb és legértékesebb szolgáltatást nyújtsam a számukra. De mit is jelent ez pontosan?

1) Tapasztalat rengeteg témában

Számtalan témában készítettem már posztokat, a teljesség igénye nélkül:

marketing, pénzügyi tanácsadás, biztosítás, kreatív írás, lektorálás, könyvelőiroda, ingatlanközvetítő, álláskeresés tanácsadás, külföldi állásinformációs és ügyintéző portál, biztonságtechnikai cég, számítástechnika oktató, építőanyag-kereskedés, házszépítő áruház, festékbolt, díszpárna webshop, kovácsoltvas kerítés webshop, ablakkereskedés, ács, takarítócég, klímatechnika, autóskellék webshop, matrac webshop, kerékpár szaküzlet és szerviz, gyermekek számára készült színező és foglalkoztató füzetek webáruháza, gyermekruha webáruház, divatárubolt és webshop, kismamaruha webshop, kismama portál, alsónemű webáruház, rövidáru webshop, ékszer webshop, quilling webshop, fonal webáruház, kreatív hobby webshop, partykellék webshop, esküvői kellék webshop, parfüm webáruház, szolárium, szépségszalon, barber shop, tetováló, fogorvosi rendelő, plasztikai sebész, diétás webshop, méz webshop, kozmetikum webáruház, natúrkozmetikum, fényképes ajándéktárgyak, fából készült különlegességek webáruháza, ezoterikus weboldal, jósda, utazási iroda, panzió, szórakozóhely és rendezvényhelyszín…

Vagyis rengetegféle témával találkoztam már, úgyhogy valószínűleg a tiéddel is tudok mit kezdeni.

2) A te cipődben járok

Az esetek többségében hozzád hasonló kisvállalkozókkal szoktam együttműködni. Ez azért hasznos, mert pontosan ismerem a problémáidat, tudom, milyen egy kisvállalkozást üzemeltetni – én magam is kisvállalkozó vagyok, ezért tudok könnyen a “bőrödbe bújni”, és olyan szeretettel és odafigyeléssel posztolni az oldaladra, mintha a sajátom lenne. 

3) Mindig a maximumot kapod

A Facebook posztírás összetett feladat, és minden lépésre odafigyelünk. A Facebook posztírás szolgáltatásnak ára van, de nem mindegy, hogy mit kapsz érte! Sok cégnél olvashatod, hogy mi minden nincs benne az árban, és ez mind-mind külön költség és energia a számodra. Ha a MarketingMániát választod, akkor persze nem az. 🙂

Csak néhány példa, amivel te is találkozhatsz:

Máshol: Nálunk:
“A hirdetés nincs benne az árban!”  Nálunk az ár tartalmazza a posztok kiemelésének díját, ez tehát nem a mi zsebünkbe, hanem a Facebookhoz vándorol annak érdekében, hogy a posztok elérését még jobban felturbózzuk! Ezt a legtöbb ügynökségnél nem találod meg, mert a kiemelések kezelése sok időt és energiát vesz igénybe, amire a legegyszerűbb azt mondani, hogy “mi ilyet nem csinálunk”, “nincs rá szükség”. Pedig erre igenis szükség van. Ha nem tudod, miért, semmi gond, ebben a cikkben részletesen elmagyarázom!
“A képek szerkesztése nincs benne az árban!” Nálunk természetesen benne van az árban, ha képet kell szerkeszteni, montázst, logózott képet vagy akár vetítéses videót kell készíteni a poszthoz. Mikor melyiket, hiszen fő a változatosság – de bármilyen tartalmat is készítünk, azt az ár tartalmazza, soha nem kell érte külön fizetned!
“A kommentek kezelése nincs benne az árban!” Mi a kommentekkel is törődünk, hiszen fontos, hogy a követők választ kapjanak a kérdéseikre, vagy adott esetben ne rondítson bele a képbe egy troll, aki épp a te oldalon óhajtja kiélni a frusztrációját. Követjük a történéseket az oldalon, meghívjuk a posztok lájkolóit, hogy kedveljék az oldalt.

Ne feledd: amikor kiszervezed Facebook oldalad kezelését, akkor nem egyszerűen posztokat vásárolsz, nem csupán a karakterekért fizetsz, hanem a hosszú évek tapasztalatáért, tudásáért; az odafigyelésért és figyelemért, hogy aki a posztokat írja az oldaladra, az valóban szívvel-lélekkel és profin végezze el a dolgát.

Egy profi posztíró ugyanis akkor is képes újabb és újabb kreatív tartalom előállítására, amikor neked már nincs semmi ötleted, nem érsz rá vagy eleged van az egészből – ez a dolga!

4) Nyilvános árak

Az áraink mindig is nyilvánosak voltak és azok is maradnak. Nem kell árajánlatot kérned, nem próbáljuk óvatosan felmérni a pénztárcád vastagságát, mielőtt ajánlatot adnánk: az áraink fixek és egyértelműek. Természetesen a csomagokat szükség szerint testre tudjuk szabni, hiszen mindenkinek lehetnek egyéni igényei.

5) Nincs hosszú távú elköteleződés

Nem kell aláírnod több hónapra szóló szerződést, mindössze egy 2 hetes felmondási idővel kell számolnod, ha meg szeretnéd szakítani az együttműködést. (Azaz a fordulónap előtt minimum 2 héttel, írásban kell jelezned, ha nincs már szükséged a szolgáltatásra – ez minden.)

6) 100% elégedettségi garancia

Ha valami nem tetszik, addig javítjuk, ameddig tökéletes nem lesz, ha mégsem tudunk együtt dolgozni, akkor visszakapod a pénzed.

7) Profi munka garancia

Garantálom neked, hogy nálam nem diákok vagy kezdők írják a posztokat, mint sok ügynökségnél, hanem én magam írok, vagy öntök végső formába minden egyes posztot. Mivel nálam nem tömeggyártás zajlik, az időm pedig véges, így megválogatom, kivel dolgozom együtt: ha elvállalom a közös munkát, akkor biztos lehetsz benne, hogy egyezik az értékrendünk, és képes leszek szívvel-lélekkel dolgozni a vállalkozásodért. Soha nem vállalok el olyasmit, amivel nem tudok azonosulni. Ha pedig azért nem vállalom el a munkát, mert látványos problémák vannak a honlapoddal, termékeiddel stb. amin egy profi posztírás sem fog segíteni, azt is jelezni fogom neked.

8) Szeretem a munkámat

Azt vallom, hogy csak azt a munkát lehet jól, pláne kiválóan elvégezni, amit az ember örömmel végez. Én pontosan így vagyok ezzel: imádok posztokat írni! 

Hogyan történik valójában a posztírás, mit takar ez a szolgáltatás? Mit kapsz pontosan, ha megrendeled a Facebook posztírást? Ebben a cikkben részletesen is összefoglaltam >>>

.

Akikkel már dolgoztam

(Szükség esetén titoktartási szerződést kötünk, így ha nem szeretnéd, természetesen nem kell szerepelned a referenciák között, ahogy az ügyfeleink egy része sem szerepel itt ebből az okból.)

.

Árak és csomagok

FULLEXTRA csomag (Facebook+Instagram)
79.000 Ft/hó
A csomag tartalmazza:
✔ havi összesen 15 db Facebook poszt és 12 db Instagram poszt elkészítését, beidőzítését (eltérő posztok mindkét felületre),
✔ az illusztrációk elkészítését, szerkesztését,
✔ a kommentek kezelését,
✔ a posztok fizetős kiemelését (200 Ft/poszt, amit a fenti díj tartalmaz) Facebookon és Instagramon egyaránt
Az ár 1 hónapra vonatkozik. Nincs plusz ÁFA! Az ár alanyi adómentes.
PROFESSIONAL csomag (Facebook)
48.000 Ft/hó
A csomag tartalmazza:
✔ havi összesen 15 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését,
✔ az illusztrációk elkészítését, szerkesztését,
✔ a kommentek kezelését,
✔ a posztok fizetős kiemelését (200 Ft/poszt, amit a fenti díj tartalmaz)
Az ár 1 hónapra vonatkozik. Nincs plusz ÁFA! Az ár alanyi adómentes.
BASIC csomag (Facebook)
32.000 Ft/hó
A csomag tartalmazza:
✔ havi összesen 10 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését,
✔ az illusztrációk elkészítését, szerkesztését,
✔ a kommentek kezelését,
✔ a posztok fizetős kiemelését (200 Ft/poszt, amit a fenti díj tartalmaz)
Az ár 1 hónapra vonatkozik. Nincs plusz ÁFA! Az ár alanyi adómentes.

Megrendeléshez kattints az Ezt kérem! gombra! A megrendelés nem minősül kötelezettségvállalásnak, azt minden esetben megbeszélés, és közös megegyezés előzi meg. 

Hogyan történik valójában a posztírás, mit takar ez a szolgáltatás? Mit kapsz pontosan, ha megrendeled a Facebook posztírást? Ebben a cikkben részletesen is összefoglaltam >>>

Az Instagramról és az Instagram posztírásról itt olvashatsz bővebben >>>

.

Így kezdjük a közös munkát

Szükséged van a Facebook posztírásra? Szuper! Akkor íme a teendők:

1) Rendeld meg a kívánt szolgáltatást/csomagot!

2) E-mailben jelentkezem és egyeztetjük a részleteket. Az egyeztetésnek azért érdemes e-mailben megtörténnie, mert így minden információ egyértelmű és bármikor visszakereshető. Ez csak az elején kíván több energiát, utána önállóan dolgozom, és csak kisebb egyeztetésekre lesz szükség (pl. akciók, aktualitások, újdonságok). Az önállóság azt jelenti, hogy ha neked úgy a legjobb, akkor csak rám kell bíznod mindent, majd hátradőlve az eredményt élvezned, de persze ha gyakoribb kommunikációra, egyeztetésre tartasz igényt, az is teljesen rendben van. Mindenkinek a saját igényeihez igazodom.

Amennyiben mindent tisztáztunk, a következő lépés:

3) Szerződéskötés (szerződések kölcsönös aláírása és elküldése),

4) Díjbekérőt küldünk, amelynek rendezése után elkezdem a munkát.

5) Hozzáférések megadása a Facebook oldalhoz, és INDULÁS!

1-2 napra szükségem van az előkészületekhez: ekkor “felmérem a terepet”, azaz feltérképezem a piacot, a konkurenseket, megnézem az oldaladat és visszamenőleg elolvasom a posztokat (amennyiben vannak), végignézem a honlapodat, hogy megismerjem a témádat és a kommunikáció stílusát, irányait, kialakítok egy posztolási tervet és stratégiát, majd nekiállok a posztírásnak. Közben bármikor el tudsz érni engem, e-mailben és Facebook chaten az ügyfelek rendelkezésére állok. Természetesen megjelenés előtt megnézheted, elolvashatod a posztokat, hogy még időben módosíthassunk, ha szükséges.

.

Gyakori kérdések

Van lehetőség személyes találkozásra?

Az online kapcsolattartás kiválóan működött már a covid előtt is, így a személyes találkozásra nincs szükség. Mindkét fél számára sokkal időtakarékosabb, hiszen nem kell felesleges utazással tölteni az időt. Az ügyfeleim az ország különböző pontjain élnek, sőt külföldön is, nem ritkán több száz kilométerre tőlem, ám ez soha nem okoz semmiféle gondot a közös munkában. 

Ügynökségként szeretném igénybe venni a szolgáltatást, lehetséges?

Igen, amennyiben elfogadod, hogy ugyanazok a feltételek (fizetési és egyéb) érvényesek rád, mint a többi ügyfelemre. Titoktartási szerződés természetesen lehetséges és minden esetben szoktunk is ilyet kötni, ha ügynökséggel dolgozunk együtt.

Én egy kicsit mást szeretnék, lehetséges?

A megrendelés után természetesen egyeztethetünk a speciális kéréseiddel kapcsolatban.

Lehet a posztok kiemelése nélkül kérni a szolgáltatást, és majd én megcsinálom magamnak?

Röviden és tömören: nem. Bővebben: sajnos az a tapasztalatunk, hogy bár az ügyfelek (sőt: ügynökségek!) lelkesen ígérik, hogy ki fogják emelni a posztokat, ez az esetek 99%-ában mégsem történik meg. Mivel így nem érhető el a maximális hatékonyság, ilyen formában nem vállalunk posztírást. Emellett természetesen te úgy és annyit hirdetheted pluszban a posztokat, amennyit és ahogyan csak szeretnéd.

A csomag tartalmazza a kiemelést?

Igen, mindegyik csomagunk tartalmaz posztonként 200 Ft kiemelést, amit mi fizetünk a szolgáltatás díjából. Természetesen ha úgy gondolod, saját költségedre bármikor ki tudod emelni pluszban a posztokat. 

Nekem csak pár poszt kellene, lehetséges?

A csomagajánlatokban szereplő mennyiségeknél kevesebb posztot nem vállalunk. Köszönöm megértésedet!

Más nyelven vállaltok posztírást?

Nem, a posztírást kizárólag magyar nyelven vállaljuk..

Mikor nem tudunk együtt dolgozni?

Természetesen van, amire én is nemet mondok, különösen az alábbi esetekben:

  • MLM, network marketing téma: mivel a Facebook folyamatosan letiltja az ilyen jellegű posztok hirdetését, így nem tudnánk maximális értékű munkát végezni (plusz értelemszerűen védjük a saját és ügyfeleink oldalait, hirdetési fiókjait a letiltástól), így nem is vállaljuk el. Köszönöm megértésedet!
  • Olyan termékeid vannak, amelyeket a Facebook különböző okokból nem enged hirdetni vagy korlátozza azok hirdethetőségét (pl. gyógyszer, fegyver, szexuális segédeszköz – értsd: nem az a gond, ha van néhány ilyen terméked, hanem ha az összes ilyen, mivel nem lehet hirdetni őket),
  • törvénytelen / az elveimmel ellentétes dolgok 

.

Bízd rám a Facebook oldal kezelést, rendeld meg most!

Kiegészítés: A MarketingMánia honlapon található szövegek jogellenes használata

A weboldalon található összes tartalom és az itt megvásárolható szellemi termékek a MarketingMánia, illetve Gömöry Katalin e.v. tulajdonát képezik.

A MarketingMánia honlapon található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése TILOS. Eddig kb. 7 konkurensünk másolta le a szövegünket, kettő a cégnevet is benne felejtette a szövegben, amihez külön gratulálunk.

Oszd meg, ha tetszett!
Share