Facebook posztírás szolgáltatás kisvállalkozásoknak

István a Facebook előtt ülve azon gondolkozik, hogy miről írjon ma posztot. De már megint nincs semmi ötlete… Ráadásul kisvállalkozóként rengeteg más, fontos feladata lenne még, amit nem bízhat rá senki másra. Úgy érzi, hogy a marketingfeladatok lassan eltemetik őt…

 

Ismerős a helyzet, ugye?

De miért kellene ennek így lennie? Foglalkozz inkább azzal, amihez igazán értesz: a vállalkozásoddal, és tölts sokkal-sokkal több időt a családoddal szeretteiddel, hobbiddal, pihenéssel!

A Facebook posztolást pedig bízd inkább profira!

.
Facebook posztolás: megcsinálom helyetted!

Leveszem a vállaidról a mindennapi posztírás terhét, és garantálom, hogy érdekes, hasznos és izgalmas tartalmat gyártok a Facebook oldaladra.
Nem kell alkalmazottat felvenned még részmunkaidőre sem, inkább vedd igénybe a Facebook posztírás szolgáltatást!
Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos jelen lenni a Facebookon: hiszen mindenki ott van, a te célcsoportod is.
De a mindennapi posztírás teher lehet a kisvállalkozók számára, hiszen mindennap új, érdekes tartalmakat kitalálni nem is olyan egyszerű, főleg, ha ezernyi más problémával is meg kellene birkóznod, és állandó rohanásból, tűzoltásból áll az életed.

Különösen igaz ez a most kezdődő karácsonyi-adventi időszakra, amikor azt sem tudod, hol áll a fejed, hiszen az év legsűrűbb időszaka következik. Ha eddig nem volt időd posztolni, most aztán végképp nem lesz, pedig éppen most lenne a legfontosabb!

De nem is kell ezzel töltened az idődet, ha a Facebook posztírás szolgáltatást választod!

 

Miért éppen a MarketingMánia? 

Szia! Gömöry Kati vagyok, a MarketingMánia alapítója. 2013 óta foglalkozom Facebook posztírással. Az évek során több tízezer poszt került ki a kezemből billentyűzetemből. 

De nem is a mennyiség a lényeg, sokkal inkább a közben megszerzett tapasztalat, hiszen nálam nem diákok vagy alkalmazottak írják a posztokat, hanem én magam. 

 

 

7 további érv, hogy miért éppen rám kellene bíznod a Facebook oldaladat:

1) Számtalan témában készítettem már posztokat, a teljesség igénye nélkül: vezető marketing szakértő, pénzügyi tanácsadó, biztosítás, kreatív írás, könyvelőiroda, ingatlanközvetítő, biztonságtechnikai cég, számítástechnika oktató, házszépítő áruház, ablak kereskedés, takarítócég, matrac webshop, gyermekruha webáruház, fonal webáruház, ékszer webshop, alsónemű webáruház, gyermekruha webshop, partykellék webshop, esküvői kellék webshop, parfüm webáruház, szépségszalon, kozmetikum webáruház, fényképes ajándéktárgyak, fából készült tárgyak webáruháza, méz webshop, utazási iroda, panzió, ezoterikus weboldal, kismama portál, gyermekek számára készült színező és foglalkoztató füzetek webáruháza, stb. részére. Vagyis rengetegféle témával találkoztam már, úgyhogy valószínűleg a te témáddal is tudok mit kezdeni.

2) Nem multikkal és óriáscégekkel, hanem hozzád hasonló kisvállalkozókkal szoktam együttműködni. Ez azért hasznos, mert pontosan ismerem a problémáidat, tudom, milyen egy kisvállalkozást üzemeltetni – én magam is kisvállalkozó vagyok, ezért tudok könnyen a “bőrödbe bújni”, és olyan szeretettel és odafigyeléssel posztolni az oldaladra, mintha a sajátom lenne.

3) Ha körülnézel a piacon, egészen brutális, teljességgel irreális árakkal is találkozhatsz a Facebook posztírás szolgáltatás terén – mi az árainkat mindig igyekszünk a kisvállalkozók pénztárcájához igazítani, természetesen úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására. De ne feledd: amikor kiszervezed Facebook oldalad kezelését, akkor nem egyszerűen posztokat vásárolsz, nem csupán a karakterekért fizetsz, hanem a hosszú évek tapasztalatáért, tudásáért; az odafigyelésért és figyelemért, hogy aki a posztokat írja az oldaladra, az valóban szívvel-lélekkel végezze el a dolgát, ne csak letudni való munkaként. Egy profi posztíró ugyanis akkor is képes újabb és újabb kreatív tartalom előállítására, amikor neked már eleged van az egészből – ez a dolga 🙂

4) Az áraink mindig is nyilvánosak voltak és azok is maradnak. Nálunk nem kell árajánlatot kérned, nem próbáljuk óvatosan felmérni a pénztárcád vastagságát, mielőtt ajánlatot adnánk: az áraink fixek és egyértelműek. Természetesen előfordulhat, hogy neked picit más kell, mint amit a csomagban találsz, ez ritkán okoz problémát; testre szabjuk a csomagot az igényeidnek megfelelően.

5) Nincs hosszú távú elkötelezettség. Ha megrendeled a posztírást, nem vagy köteles “fél évig”, “x hónapig” fizetni: te döntöd el, hogy meddig szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást. Akár azt is megteheted, hogy csak egy rövidebb időszakra kéred – esetleg éppen csak a nyaralásod vagy a karácsonyi őrület idejére. Rugalmasan igazodunk az igényeidhez.

6) A posztokat mindig saját kezűleg készítem el neked. Nálam nem diákmunkások vagy asszisztens írja a posztokat, hanem én magam, mivel fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, és a maximalizmusom sem engedné, hogy mással írassam meg. 🙂 A MarketingMánia családi vállalkozás, sosem volt és nem is lesz célunk az, hogy nagy ügynökséggé váljunk. Éppen ezért nem is vállalunk el mindent és mindenkit, csak ami belefér a kapacitásunkba, hogy minden ügyfelünk megkapja a neki járó időt, energiát és törődést.

7) Elégedettségi garancia: ha valami nem tetszik, addig javítjuk, ameddig tökéletes nem lesz, ha mégsem tudunk együtt dolgozni, akkor visszakapod a pénzed.

 

Mikor nem tudunk együtt dolgozni?

Azért természetesen van, amire mi is nemet mondunk, különösen az alábbi esetekben:

 • amikor nincs szabad kapacitás (de volt már rá példa, hogy annyira megtetszett egy oldal, hogy ennek ellenére “muszáj” volt elvállalni :D)
 • MLM, network marketing téma – mivel a Facebook folyamatosan letiltja az ilyen jellegű posztok hirdetését, így nem tudnánk maximális értékű munkát végezni, így nem is vállaljuk el
 • ha már a konkurensednek dolgozom, akkor értelemszerűen a te oldaladat sajnos nem tudom elvállalni (Mi az a konkurens: pl. ha egy kozmetikum webshoppal dolgozom, akkor nem vállalok el egy másik kozmetikum webshopot; de ha egy záhonyi kozmetikussal dolgozom, és te egy szegedi kozmetikus vagy, akkor nincs akadálya a közös munkának, mert nem valószínű, hogy egymástól veszitek el az ügyfeleket)
 • olyan termékeid vannak, amelyeket a Facebook különböző okokból nem enged hirdetni (pl. gyógyszer), illetve törvénytelen / az elveimmel ellentétes dolgok

 

Akikkel már dolgoztunk

(Szükség esetén titoktartási szerződést kötünk, így ha nem szeretnéd, természetesen nem kell szerepelned a referenciák között, ahogy az ügyfeleink egy része sem szerepel itt ebből az okból.)

 

Árak és csomagok

Az itt látható csomagok a klasszikus igényeknek megfelelően készültek el, de természetesen személyre szabott konstrukcióra is lehetőség van! Ne aggódj emiatt, nagyon sok mindenkinek van egyedi kérése.

A megrendelés nem minősül kötelezettségvállalásnak, azt minden esetben megbeszélés, és közös megegyezés előzi meg.

Normál csomag
33.000 Ft / hó
A csomag tartalmazza:
- napi 1 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését (hétvégéken és ünnepnapokon is),
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését a minimálösszeggel (100 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!
Kis csomag
22.000 Ft / hó
A csomag tartalmazza:
- havi összesen 20 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését,
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését a minimálösszeggel (100 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!

 

Hogyan működik?

A közös munka az alábbi módon történik:

1) Megrendeled a kívánt szolgáltatást.

2) E-mailben jelentkezünk és egyeztetjük a részleteket. Az egyeztetés előnyben részesített formája az e-mail, egész egyszerűen azért, mert így később is bármikor visszakereshető minden, “a szó elszáll, az írás megmarad”. Természetesen telefonon is tudunk beszélni, ha végképp feláll a szőr a hátadon az e-mailezéstől 🙂

Alaposan átbeszélünk mindent, de nem kell aggódnod, ez csak az elején igényel ennyi energiát. Utána már abszolút önállóan dolgozom és csak kisebb egyeztetésekre lesz szükség (jellemzően: milyen akció lesz, átküldesz egy-két képet, ilyesmik).

Amennyiben mindent tisztáztunk, és indulhat a közös munka, a következő lépés:

3) Szerződéskötés (szerződések kölcsönös aláírása és elküldése),

4) Díjbekérőt küldünk, amelynek rendezésekor indul a közös munka.

5) Hozzáférések megadása a Facebook oldalhoz, és INDULÁS!

Hogyan is néz ez ki? 1-2 napra szükségem van az előkészületekhez: ekkor “felmérem a terepet”, azaz feltérképezem a piacot, a konkurenseket, megnézem az oldaladat és visszamenőleg elolvasom a posztokat (amennyiben vannak), hogy megismerjem a témádat és a kommunikáció stílusát, irányait, kialakítok egy posztolási tervet és stratégiát, majd nekiállok a posztírásnak. 🙂 

 

Hogyan készül el egy poszt?

 • Érdekes, figyelemfelkeltő szöveg készül, a szükséges terjedelemben. Egyszer rövid, frappáns, míg máskor kimondottan hosszú szöveg, attól függően, hogy az adott poszt témája, formátuma mit igényel. Ellátjuk a megfelelő hangulatjelekkel, esetenként #hashtagekkel, illetve a weboldalad megfelelő oldalára irányító linkkel.
 • Kiválasztjuk a megfelelő képet, ha szükséges, akkor külön képet szerkesztünk (láttam olyat, ahol ezért külön pénzt kérnek, ami teljesen abszurd szerintem, hiszen egyértelmű, hogy egy poszthoz, amelynek elkészítését kifizetted, jár a megfelelő, ha kell, akkor grafikailag is szerkesztett kép, montázs, illusztráció.)
 • Posztformátumot választunk, és figyelünk arra, hogy ezeket változatosan alkalmazzuk, hogy ne legyen egyhangú a kommunikáció. (Pl. egy képes, sok képes, képgalériás, videó, szavazás…)
 • Nyomon követjük a poszt lájkolóit, és aki közülük még nem kedvelte az oldalt, azt meghívjuk lájkolásra.
 • Nyomon követjük a kommenteket, válaszolunk rájuk, ha troll, kötekedő kommentelő érkezik, akkor intézkedünk, ha szükséges, akkor törléssel, tiltással – hogy ne ronthassa senki az üzletedet a saját oldaladon.
 • És természetesen fizetősen kiemeljük a posztodat (100 Ft értékű kiemelést minden poszt kap, ezt mindegyik csomagunk tartalmazza, különösen a Facebook Zero óta ez elengedhetetlenül szükséges). Ehhez elkészítjük a megfelelő célcsoportot, vagy az oldal lájkolóinak hirdetünk.
 • Nyomon követjük a posztok népszerűségét, folyamatosan figyeljük a követők reakcióit, hogy olyan tartalmakat készíthessünk, amelyek a legnagyobb népszerűséget és aktivitást váltják ki. A legelején elkészített posztolási tervet és tematikát szükség szerint módosítjuk, alakítjuk.

 

Gyakori kérdések

Van lehetőség személyes találkozásra?

Nincs. Az online kapcsolattartás évek óta kiválóan működik, nem mellesleg mindkét fél számára sokkal időtakarékosabb, hiszen nem kell felesleges utazással tölteni az időt. Az ügyfeleim az ország különböző pontjain élnek, nem ritkán több száz kilométerre tőlem, ám ez nem okoz semmiféle gondot, amikor külföldön laktam, akkor sem okozott. 🙂

Ügynökségként szeretném igénybe venni a szolgáltatást, lehetséges?

Természetesen, volt már több ügynökség is az ügyfeleink között. Titoktartási szerződést írunk és a te ügyfeleid sosem tudják meg, hogy mi írjuk a posztokat. 🙂 Nyugodtan töltsd ki a megrendelőlapot!

Én egy kicsit mást szeretnék, lehetséges?

Hidd el, sok speciális kérésünk volt már! Pl. ne időzítsük be a posztokat, csak küldjük el, majd ők “beosztják”; ne emeljük ki fizetősen, mert ők maguk megcsinálják; legyen titok, hogy mi csináljuk; felváltva kéne posztolni 2 oldalra; több poszt kéne; kevesebb poszt kéne; stb. Ezek szinte mindig megoldhatóak, nyugodtan töltsd ki a megrendelőlapot!

Hirdetést vállaltok?

Mivel a kapacitásunk véges, így Facebook hirdetést csak azok számára vállalunk, akik igénybe veszik a posztírás szolgáltatásunkat.

Más nyelven vállaltok posztírást?

Nem, a posztírást kizárólag magyar nyelven vállaljuk.

A csomag tartalmazza a 100 Ft-os kiemelést?

Igen, mindegyik csomagunk tartalmaz posztonként 100 Ft kiemelést, amit mi fizetünk a szolgáltatás díjából. Ezt már évekkel ezelőtt bevezettük, amikor a Facebook csökkentette a posztok elérését. Kis összeg ez, de szükséges ahhoz, hogy javítsunk az elérésen. Természetesen ha úgy gondolod, hogy többet áldoznál a posztok kiemelésére, annak sincs semmilyen akadálya.

Felejtsd el a fáradalmakat, levesszük a válladról a Facebook posztírás gondját!

 

Gondok helyett élvezd a vállalkozást 🙂

 

Megrendelés

A megrendelés nem minősül kötelezettségvállalásnak, azt minden esetben megbeszélésés egyeztetés előzi meg.

Normál csomag
33.000 Ft / hó
A csomag tartalmazza:
- napi 1 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését (hétvégéken és ünnepnapokon is),
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését a minimálösszeggel (100 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!
Kis csomag
22.000 Ft / hó
A csomag tartalmazza:
- havi összesen 20 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését,
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését a minimálösszeggel (100 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!
Oszd meg, ha tetszett!
Share