Facebook posztírás szolgáltatás kisvállalkozásoknak

István a Facebook előtt ülve azon gondolkozik, hogy miről írjon ma posztot. De már megint nincs semmi ötlete… Ráadásul kisvállalkozóként rengeteg más, fontos feladata lenne még, amit nem bízhat rá senki másra. Úgy érzi, hogy a marketingfeladatok lassan eltemetik őt…

.

Ismerős a helyzet, ugye?

.

De miért kellene ennek így lennie? Foglalkozz inkább azzal, amihez igazán értesz: a vállalkozásoddal, és tölts sokkal-sokkal több időt a családoddal, szeretteiddel, hobbiddal, pihenéssel!

A Facebook posztolást pedig bízd inkább profira!

.

.
Facebook posztolás: megcsinálom helyetted!

.

Leveszem a vállaidról a mindennapi posztírás terhét, és garantálom, hogy érdekes, hasznos és izgalmas tartalmat gyártok a Facebook oldaladra.
Nem kell alkalmazottat felvenned még részmunkaidőre sem, inkább vedd igénybe a Facebook posztírás szolgáltatást!
Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos jelen lenni a Facebookon: hiszen mindenki ott van, a te célcsoportod is.
De a mindennapi posztírás teher lehet a kisvállalkozók számára, hiszen mindennap új, érdekes tartalmakat kitalálni nem is olyan egyszerű, főleg, ha ezernyi más problémával is meg kellene birkóznod, és állandó rohanásból, tűzoltásból áll az életed.

De nem is kell ezzel töltened az idődet, ha a Facebook posztírás szolgáltatást választod!

.

Miért éppen a MarketingMánia? 

.

Szia! Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója. 2013 óta foglalkozom Facebook posztírással. Az évek során több tízezer poszt került ki a kezemből billentyűzetemből. De nem is a mennyiség a lényeg, sokkal inkább a közben megszerzett tapasztalat. Nálunk nem diákok dolgoznak, minden egyes posztot én készítek el, vagy öntök végső formába. 

Amellett, hogy Facebook posztírás szolgáltatást nyújtok kisvállalkozások számára, oktatom is a marketinget: összesen 31 online tanfolyamot és egyéb tudásanyagot készítettem eddig.

.

7 további érv, hogy miért éppen rám kellene bíznod a Facebook oldaladat:

.

1) Számtalan témában készítettem már posztokat, a teljesség igénye nélkül: neves marketing szakértő, pénzügyi tanácsadó, biztosítás, kreatív írás, könyvelőiroda, ingatlanközvetítő, biztonságtechnikai cég, számítástechnika oktató, építőanyag kereskedés, házszépítő áruház, ablak kereskedés, takarítócég, klímatechnika, matrac webshop, kerékpár szaküzlet és szerviz, gyermekruha webáruház, quilling webshop, fonal webáruház, rövidáru webshop, ékszer webshop, alsónemű webáruház, kismamaruha webshop, partykellék webshop, esküvői kellék webshop, parfüm webáruház, szolárium, szépségszalon, kozmetikum webáruház, fényképes ajándéktárgyak, fából készült tárgyak webáruháza, méz webshop, utazási iroda, panzió, ezoterikus weboldal, kismama portál, gyermekek számára készült színező és foglalkoztató füzetek webáruháza, kreatív webshop, fogorvosi rendelő stb. részére. Vagyis rengetegféle témával találkoztam már, úgyhogy valószínűleg a te témáddal is tudok mit kezdeni.

2) Az esetek többségében hozzád hasonló kisvállalkozókkal szoktam együttműködni. Ez azért hasznos, mert pontosan ismerem a problémáidat, tudom, milyen egy kisvállalkozást üzemeltetni – én magam is kisvállalkozó vagyok, ezért tudok könnyen a “bőrödbe bújni”, és olyan szeretettel és odafigyeléssel posztolni az oldaladra, mintha a sajátom lenne. 

3) Fontosnak tartom, hogy többet adjunk, mint amit elsőre gondolsz! A Facebook posztírás szolgáltatásnak ára van, de nem mindegy, hogy mit kapsz érte. Sok cégnél olvashatod, hogy mi minden nincs benne az árban, és ezeket fizetgetheted külön.

Csak néhány példa, amivel te is találkozhatsz:

Máshol: Nálunk:
“A hirdetés nincs benne az árban!” Nálunk az ár tartalmazza a posztok kiemelésének díját, ez tehát nem a mi zsebünkbe, hanem a Facebookhoz vándorol annak érdekében, hogy a posztok elérését még jobban felturbózzuk! Ezt sok helyen nem találod meg, mert a hirdetések kezelése sok időt és energiát vesz igénybe, amire a legegyszerűbb azt mondani, hogy “mi ilyet nem csinálunk”, “nincs rá szükség”. A valódi ok a lustaság, erre igenis szükség van, aki mást állít, az vagy nem mond igazat, vagy nem ért hozzá. 
“A képek szerkesztése nincs benne az árban!” Nálunk természetesen benne van az árban, ha képet kell szerkeszteni, montázst, logózott képet vagy akár vetítéses videót kell készíteni a poszthoz. Mikor melyiket, hiszen fő a változatosság – de bármilyen tartalmat is készítünk, azt az ár tartalmazza, soha nem kell érte külön fizetned!
“A kommentek kezelése nincs benne az árban!” Mi a kommentekkel is törődünk, hiszen fontos, hogy a követők választ kapjanak a kérdéseikre, vagy adott esetben ne rondítson bele a képbe egy troll, aki épp a te oldalon óhajtja kiélni a frusztrációját. Követjük a történéseket az oldalon, meghívjuk a posztok lájkolóit, hogy kedveljék az oldalt.

Ne feledd: amikor kiszervezed Facebook oldalad kezelését, akkor nem egyszerűen posztokat vásárolsz, nem csupán a karakterekért fizetsz, hanem a hosszú évek tapasztalatáért, tudásáért; az odafigyelésért és figyelemért, hogy aki a posztokat írja az oldaladra, az valóban szívvel-lélekkel végezze el a dolgát, ne csak letudni való munkaként.

Egy profi posztíró ugyanis akkor is képes újabb és újabb kreatív tartalom előállítására, amikor neked már nincs semmi ötleted, vagy eleged van az egészből – ez a dolga!

4) Az áraink mindig is nyilvánosak voltak és azok is maradnak. Nálunk nem kell árajánlatot kérned, nem próbáljuk óvatosan felmérni a pénztárcád vastagságát, mielőtt ajánlatot adnánk: az áraink fixek és egyértelműek. Természetesen előfordulhat, hogy neked picit más kell, mint amit a csomagban találsz, ez ritkán okoz problémát; testre szabjuk a csomagot az igényeidnek megfelelően.

5) Nincs hosszú távú elkötelezettség. Ha megrendeled a posztírást, nem vagy köteles “fél évig”, “x hónapig” fizetni: te döntöd el, hogy meddig szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást. Akár azt is megteheted, hogy csak egy rövidebb időszakra kéred – esetleg éppen csak a nyaralásod vagy a karácsonyi őrület idejére. Rugalmasan igazodunk az igényeidhez.

6) Elégedettségi garancia: ha valami nem tetszik, addig javítjuk, ameddig tökéletes nem lesz, ha mégsem tudunk együtt dolgozni, akkor visszakapod a pénzed.

7) Profi munka garancia: garantálom neked, hogy nálam nem diákok írják a posztokat, mint sok ügynökségnél, hanem én magam írok, vagy öntök végső formába minden egyes posztot. Mivel nálam nem tömeggyártás zajlik, az időm pedig véges, így megválogatom, kivel dolgozom együtt: ha elvállalom a közös munkát, akkor biztos lehetsz benne, hogy egyezik az értékrendünk, és képes leszek szívvel-lélekkel dolgozni a vállalkozásodért. Soha nem vállalok el olyasmit, amivel nem tudok azonosulni.

8) Kiváló helyesírás garancia: Sok Facebook oldalon találkozhatsz durva helyesírási hibákkal. Egykori országos 2. helyezett helyesíróbajnokként számomra kiemelten fontos a helyesírás (fogalmazhatnék úgy is, hogy nyelvtannáci vagyok a javából), így nem kell aggódnod, hogy egy-egy kínos hiba miatt kellemetlen beszólásokat kapsz a Facebook oldaladon.

+1 Megsúgok egy titkot… Sokaknak ez talán furcsa lehet, de én imádok posztokat írni! 

.

Akikkel már dolgoztam

(Szükség esetén titoktartási szerződést kötünk, így ha nem szeretnéd, természetesen nem kell szerepelned a referenciák között, ahogy az ügyfeleink egy része sem szerepel itt ebből az okból.)

.

Árak és csomagok

.

Az itt látható csomagok a klasszikus igényeknek megfelelően készültek el, de természetesen mindenkivel egyénileg testre szabjuk a csomagot, ha szükséges. A feltüntetettnél kisebb csomag is rendelhető, a minimál ár: 10.000 Ft (ezt akkor is ki kell fizetni, ha 1 db posztot kérsz összesen).

Megrendeléshez kattints az Ezt kérem! gombra!

A megrendelés nem minősül kötelezettségvállalásnak, azt minden esetben megbeszélés, és közös megegyezés előzi meg.

A PIAC KIRÁLYA CSOMAG
66.000 Ft/hó
A csomag tartalmazza:
- napi 1 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését (hétvégéken és ünnepnapokon is), természetesen a képek szerkesztésével együtt,
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését (200 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!
Nincs plusz ÁFA! Az ár alanyi adómentes.
PROFI CSOMAG
44.000 Ft/hó
A csomag tartalmazza:
- havi 20 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését, természetesen a képek szerkesztésével együtt,
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését (200 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!
Nincs plusz ÁFA! Az ár alanyi adómentes.
SZUPER CSOMAG
33.000 Ft / hó
A csomag tartalmazza:
- havi összesen 15 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését (azaz minden másnapra), természetesen a képek szerkesztésével együtt,
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését (200 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!
Nincs plusz ÁFA! Az ár alanyi adómentes.
.

 

Hogyan működik?

.

A közös munka az alábbi módon történik:

1) Megrendeled a kívánt szolgáltatást.

2) E-mailben jelentkezünk és egyeztetjük a részleteket. Az egyeztetésnek azért kell e-mailben megtörténnie, mert fontos, hogy írott, bármikor visszakereshető formátumban is meglegyen minden részlet és adat. “A szó elszáll, az írás megmarad” – egy telefonbeszélgetésre senki sem emlékszik hetekkel, hónapokkal később, az írás azonban egyértelmű és visszakereshető. Az egyeztetés csak az elején kíván több energiát, utána önállóan dolgozunk, és csak kisebb egyeztetésekre lesz szükség (pl. akciók, újdonságok).

Amennyiben mindent tisztáztunk, és indulhat a közös munka, a következő lépés:

3) Szerződéskötés (szerződések kölcsönös aláírása és elküldése),

4) Díjbekérőt küldünk, amelynek rendezésekor indul a közös munka. 

5) Hozzáférések megadása a Facebook oldalhoz, és INDULÁS!

Hogyan is néz ez ki? 1-2 napra szükségem van az előkészületekhez: ekkor “felmérem a terepet”, azaz feltérképezem a piacot, a konkurenseket, megnézem az oldaladat és visszamenőleg elolvasom a posztokat (amennyiben vannak), végignézem a honlapodat, hogy megismerjem a témádat és a kommunikáció stílusát, irányait, kialakítok egy posztolási tervet és stratégiát, majd nekiállok a posztírásnak. Közben bármikor el tudsz érni engem, e-mailben és Facebook chaten az ügyfelek rendelkezésére állok.

.

Hogyan készül el egy poszt?

.

  • Érdekes, figyelemfelkeltő szöveg készül, a szükséges terjedelemben. Egyszer rövid, frappáns, míg máskor kimondottan hosszú szöveg, attól függően, hogy az adott poszt témája, formátuma mit igényel. Ellátjuk a megfelelő hangulatjelekkel, esetenként #hashtagekkel, illetve a weboldalad megfelelő oldalára irányító linkkel.
  • Kiválasztjuk a megfelelő képet, ha szükséges, akkor szerkesztjük, 
  • Posztformátumot választunk, és figyelünk arra, hogy ezeket változatosan alkalmazzuk, hogy ne legyen egyhangú a kommunikáció. (Pl. egy képes, sok képes, képgalériás, videó, szavazás…)
  • Nyomon követjük a poszt lájkolóit, és aki közülük még nem kedvelte az oldalt, azt meghívjuk lájkolásra.
  • Nyomon követjük a kommenteket, válaszolunk rájuk, ha troll, kötekedő kommentelő érkezik, akkor intézkedünk, ha szükséges, akkor törléssel/tiltással, hogy ne ronthassa senki az üzletedet a saját oldaladon.
  • Fizetősen kiemeljük a posztodat (ezt mindegyik csomagunk tartalmazza, különösen a Facebook Zero óta ez elengedhetetlenül szükséges). Ehhez elkészítjük a megfelelő célcsoportot, vagy az oldal lájkolóinak hirdetünk. Csomagjaink 200 Ft értékű kiemelést tartalmaznak posztonként. 
  • Nyomon követjük a posztok népszerűségét, folyamatosan figyeljük a követők reakcióit, hogy olyan tartalmakat készíthessünk, amelyek a legnagyobb népszerűséget és aktivitást váltják ki. 

.

Gyakori kérdések

.

Van lehetőség személyes találkozásra?

Nincs. Az online kapcsolattartás kiválóan működik, mindkét fél számára sokkal időtakarékosabb, hiszen nem kell felesleges utazással tölteni az időt. Az ügyfeleim az ország különböző pontjain élnek, nem ritkán több száz kilométerre tőlem, ám ez soha nem okoz semmiféle gondot a közös munkában. 

Ügynökségként szeretném igénybe venni a szolgáltatást, lehetséges?

Természetesen, volt már több ügynökség is az ügyfeleink között. Titoktartási szerződést írunk és a te ügyfeleid sosem tudják meg, hogy mi írjuk a posztokat. Nyugodtan töltsd ki a megrendelőlapot!

Én egy kicsit mást szeretnék, lehetséges?

Hidd el, sok speciális kérésünk volt már! Pl. ne időzítsük be a posztokat, csak küldjük el, majd ők “beosztják”; ne emeljük ki fizetősen, mert ők maguk megcsinálják; legyen titok, hogy mi csináljuk; felváltva kéne posztolni 2 oldalra; több poszt kéne; kevesebb poszt kéne; stb. Ezek szinte mindig megoldhatóak, nyugodtan töltsd ki a megrendelőlapot!

Minimálisan hány poszt az, amit elvállaltok?

Nincs minimális posztszám, minimális összeg azonban van: 10.000 Ft, amit akkor is ki kell fizetni, ha összesen 1 db posztot kérsz. Egyébként a feltüntetett áraknak megfelelő arányban számoljuk a posztok árát.

Ha több oldalam van, de mehet mindenhova ugyanaz a tartalom, az megoldható?

Ha úgy gondolod, hogy okvetlenül szükséges több oldalnak lennie, akkor igen. Azonban vedd figyelembe, hogy a posztírás nemcsak a poszt elkészítéséből áll, hanem mi azt ugyanúgy beidőzítjük, hirdetjük, stb. ami szintén idő és energia. Ez azt jelenti, hogy a plusz poszt ára 500 Ft/db, ami tartalmaz 200 Ft kiemelést és a vele járó minden munkát. 

Más nyelven vállaltok posztírást?

Nem, a posztírást kizárólag magyar nyelven vállaljuk.

A csomag tartalmazza a kiemelést?

Igen, mindegyik csomagunk tartalmaz posztonként 200 Ft kiemelést, amit mi fizetünk a szolgáltatás díjából. Természetesen ha úgy gondolod, saját költségedre bármikor ki tudod emelni pluszban a posztokat. 

Megjegyzés: hosszú évekig 100 Ft volt a minimálösszeg, majd ezt a Facebook 2019 végétől folyamatosan emelni kezdte (jelenleg 300-400 Ft körül szokott lenni). Mi az ideális 200 Ft-ot választottuk, ami persze azzal jár, hogy folyamatosan figyelni kell a posztok költéseit, hogy ne lépje túl ezt a keretet, de ez már a mi dolgunk. 

Mikor nem tudunk együtt dolgozni?

Természetesen van, amire mi is nemet mondunk, különösen az alábbi esetekben:

  • MLM, network marketing téma: mivel a Facebook folyamatosan letiltja az ilyen jellegű posztok hirdetését, így nem tudnánk maximális értékű munkát végezni, így nem is vállaljuk el. Köszönöm megértésedet!
  • olyan termékeid vannak, amelyeket a Facebook különböző okokból nem enged hirdetni (pl. gyógyszer, fegyver, szexuális segédeszköz – értsd: nem az a gond, ha van néhány ilyen terméked, hanem ha az összes ilyen, mivel nem lehet hirdetni őket),
  • törvénytelen / az elveimmel ellentétes dolgok

.

Felejtsd el a fáradalmakat, levesszük a válladról a Facebook posztírás terheit!

.

Megrendeléshez a fenti táblázatoknál kell kiválasztanod a kívánt csomagot, és az Ezt kérem! gombra kattintani!

.

Kiegészítés: A MarketingMánia honlapon található szövegek jogellenes használata

A weboldalon található összes tartalom és az itt megvásárolható szellemi termékek a Gömöry Marketing Szolgáltató Betéti Társaság, illetve Gömöry Katalin ügyvezető tulajdonát képezik.

A MarketingMánia honlapon található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap. 

Ha máshol hasonló szöveggel találkozol, akkor azt erről másolták. Számos cég “inspirálódott” már innen, ne a másolókat támogasd, válaszd az eredetit és a minőséget!