Facebook posztírás szolgáltatás kisvállalkozásoknak

.

István a Facebook előtt ülve azon gondolkozik, hogy miről írjon ma posztot. De már megint nincs semmi ötlete…Ráadásul kisvállalkozóként rengeteg más, fontos feladata lenne még, amit nem bízhat rá senki másra. Úgy érzi, hogy a marketingfeladatok lassan eltemetik őt…

 

Ismerős a helyzet, ugye?
De miért kellene ennek így lennie?

Foglalkozz inkább azzal, amihez igazán értesz: a vállalkozásoddal,
és tölts sokkal-sokkal több időt a családoddal szeretteiddel, hobbiddal, pihenéssel!

A Facebook posztolást pedig bízd inkább profira!
Facebook posztolás: megcsinálom helyetted!

Leveszem a vállaidról a mindennapi posztírás terhét, és garantálom, hogy érdekes, hasznos és izgalmas tartalmat gyártok a Facebook oldaladra.
Nem kell alkalmazottat felvenned még részmunkaidőre sem, inkább vedd igénybe a Facebook posztírás szolgáltatást!
Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos jelen lenni a Facebookon: hiszen mindenki ott van, a te célcsoportod is.
De a mindennapi posztírás teher lehet a kisvállalkozók számára, hiszen mindennap új, érdekes tartalmakat kitalálni nem is olyan egyszerű, főleg, ha ezernyi más problémával is meg kellene birkóznod, és állandó rohanásból, tűzoltásból áll az életed. De nem is kell ezzel töltened az idődet, ha a Facebook posztírás szolgáltatást választod!

Miért éppen a MarketingMánia? 

8 érv, hogy miért éppen rám kellene bíznod a Facebook oldaladat:

1) 2013 óta foglalkozom Facebook posztírással, ezalatt az idő alatt több tízezer posztot készítettem ügyfeleink számára. (30.000-nél hagytam abba a számolást, ez már több éve volt…) De nem a mennyiség a lényeg, sokkal inkább a közben megszerzett tapasztalat

2)…hiszen számtalan témában készítettem posztokat, a teljesség igénye nélkül: vezető marketing szakértő, pénzügyi tanácsadó, kreatív írás, könyvelőiroda, ingatlanközvetítő, biztonságtechnikai cég, számítástechnika oktató, házszépítő áruház, ablak kereskedés, takarítócég, matrac webshop, gyermekruha webáruház, fonal webáruház, ékszer webshop, alsónemű webáruház, gyermekruha webshop, parfüm webáruház, szépségszalon, kozmetikum webáruház, fényképes ajándéktárgyak, méz webshop, utazási iroda, ezoterikus weboldal, kismama portál stb. részére. Vagyis rengetegféle témával találkoztam már, úgyhogy valószínűleg a te témáddal is tudok mit kezdeni.

3) Nem multikkal és óriáscégekkel, hanem hozzád hasonló kisvállalkozókkal szoktam együttműködni. Ez azért hasznos, mert pontosan ismerem a problémáidat, tudom, milyen egy kisvállalkozást üzemeltetni – én magam is kisvállalkozó vagyok, ezért tudok könnyen a “bőrödbe bújni”, és olyan szeretettel és odafigyeléssel posztolni az oldaladra, mintha a sajátom lenne.

4) Ha körülnézel a piacon, egészen brutális árakkal is találkozhatsz a Facebook posztolás terén – mi az árainkat mindig igyekszünk a kisvállalkozók pénztárcájához igazítani. De ne feledd: amikor kiszervezed Facebook oldalad kezelését, akkor nem egyszerűen posztokat vásárolsz, nem csupán a karakterekért fizetsz, hanem a hosszú évek tapasztalatáért, tudásáért; az odafigyelésért és figyelemért, hogy aki a posztokat írja az oldaladra, az valóban szívvel-lélekkel végezze el a dolgát, ne csak letudni való munkaként. Egy profi posztíró ugyanis akkor is képes újabb és újabb kreatív tartalom előállítására, amikor neked már eleged van az egészből – ez a dolga 🙂

5) Az áraink mindig is nyilvánosak voltak és azok is maradnak. Nálunk nem kell árajánlatot kérned, nem próbáljuk óvatosan felmérni a pénztárcád vastagságát, mielőtt ajánlatot adnánk: az áraink fixek és egyértelműek. Természetesen előfordulhat, hogy neked picit más kell, mint amit a csomagban találsz, ez sosem okoz problémát; testreszabjuk a csomagot az igényeidnek megfelelően.

6) Nincs hosszú távú elkötelezettség. Ha megrendeled a szolgáltatást, nem vagy köteles “fél évig”, “x hónapig” fizetni: te döntöd el, hogy meddig szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást.

7) A posztokat mindig saját kezűleg készítem el neked. Nálam nem az van, hogy majd egy diák írja meg a szövegeket, aki nem ért semmihez. Mi családi kisvállalkozás vagyunk, nem célunk óriáscéggé vagy tucatnyi alkalmazottat foglalkoztató ügynökséggé válni; ezért nem is vállalunk el mindent és mindenkit, csak ami belefér a kapacitásunkba, hogy minden ügyfelünk megkapja a neki járó időt, energiát és törődést.

8) Elégedettségi garancia: ha valami nem tetszik, addig javítjuk, ameddig tökéletes nem lesz, ha mégsem tudunk együtt dolgozni, akkor visszakapod a pénzed.

Akikkel már dolgoztunk

(Szükség esetén titoktartási szerződést kötünk, így ha nem szeretnéd, természetesen nem kell szerepelned a referenciák között, ahogy az ügyfeleink egy része sem szerepel itt ebből az okból.)

Árak és csomagok

Jelenleg a normál csomag választható, de természetesen egyéni igények alapján ez testreszabható.

A megrendelés nem minősül kötelezettségvállalásnak, azt minden esetben megbeszélés, és közös megegyezés előzi meg.

Normál csomag
33.000 Ft / hó
A csomag tartalmazza:
- napi 1 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését (hétvégéken és ünnepnapokon is),
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését a minimálösszeggel (100 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!

Hogyan működik?

A közös munka az alábbi módon történik:

1) Megrendeled a kívánt szolgáltatást.

2) E-mailben jelentkezünk. Egyeztetés után telefonos/Skype-os konzultációra kerül sor. Amennyiben mindent tisztáztunk, és indulhat a közös munka, a következő lépés:

3) Szerződéskötés (szerződések kölcsönös aláírása és elküldése),

4) Díjbekérőt küldünk, amelynek rendezésekor indul a közös munka.

5) Hozzáférések megadása a Facebook oldalhoz, és INDULÁS!

Gyakori kérdések:

Van lehetőség személyes találkozásra?

Nincs, nálunk online kapcsolattartás van. Hosszú évek során ez tökéletesen működött-működik mindenkivel. Egyébként is vidéken lakunk (zöld erdő, madárcsicsergés), és szerintem te is, mi is éppen eléggé elfoglaltak vagyunk ahhoz, hogy felesleges utazgatással töltsük az időnket. 🙂 Képzeld, van olyan ügyfelem, akivel már évek óta együtt dolgozunk, és még nem találkoztunk – de a köztünk lévő több száz kilométer nem okoz gondot a közös munkában!

Ügynökségként szeretném igénybe venni a szolgáltatást, lehetséges?

Természetesen igen, volt már több ügynökség is az ügyfeleink között. Titoktartási szerződést írunk és a te ügyfeleid sosem tudják meg, hogy mi írjuk a posztokat. 🙂 Nyugodtan töltsd ki a megrendelőlapot!

Én egy kicsit mást szeretnék, lehetséges?

Hidd el, sok speciális kérésünk volt már! Pl. ne időzítsük be a posztokat, csak küldjük el, majd ők “beosztják”; ne emeljük ki fizetősen, mert ők maguk megcsinálják; legyen titok, hogy mi csináljuk; felváltva kéne posztolni 2 oldalra; több poszt kéne; kevesebb poszt kéne; stb. Ezek szinte mindig megoldhatóak, nyugodtan töltsd ki a megrendelőlapot!

 

Megrendelés

A megrendelés nem minősül kötelezettségvállalásnak, azt minden esetben megbeszélés, és közös megegyezés előzi meg.

Normál csomag
33.000 Ft / hó
A csomag tartalmazza:
- napi 1 db Facebook poszt elkészítését, beidőzítését (hétvégéken és ünnepnapokon is),
- a kommentek kezelését,
- a posztok kiemelését a minimálösszeggel (100 Ft/poszt)
- az ár 1 hónapra vonatkozik!
Oszd meg, ha tetszett!
Share